EDIT: Tak jo, zdá se, že se signálem má problémy jen 4S. 4ka má problém s tou baterií. Tak nic, jdu plakat nad mým poškrábaným rámečkem

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Gart píše:...Zde je jediná možnost znovu do telefonu nahrát starší verzi iOS 5.0.0., nebo rovnou reklamace nebo výměna iPhone na naší značkové prodejně T-mobile a následně Nenahrávat novější firmware iOS 5.0.1.
FruFru píše:Kdyz si obdrzel druhy, tak jsi udelal aktualizaci na 5.0.1 nebo ti to nefungovalo rovnou s verzi 5.0 , ktera prisla s telefonem?
Clint píše:Byl jsem se na to ptát včera v Praze v T-Mobile prodejně. Pan chytrý se podíval do monitoru a povidal, že o tomto problému vědí a že ho řeší. Ptám se tedy, pokud vezmu telefon, šoupnu na něj 5.0.1 a nebude to chodit, zda mi ho vymění za jiný. A pan chytrý mi rovnou řekl, že v žádném případě, že by tam měli pak moc telefonů a nevěděli by co s nimi. Že na to mají nové nařízení, nic neměnit, vyčkat na opravu. Ptal sjem se ještě, když vezmu od nich telefon, zda ho mužu alespoň na prodejně zapnout, esli je ok a pan chytrý zase řekl, že v žádném případě, že si to Apple nepřeje.
smoldik píše:Clint píše:Byl jsem se na to ptát včera v Praze v T-Mobile prodejně. Pan chytrý se podíval do monitoru a povidal, že o tomto problému vědí a že ho řeší. Ptám se tedy, pokud vezmu telefon, šoupnu na něj 5.0.1 a nebude to chodit, zda mi ho vymění za jiný. A pan chytrý mi rovnou řekl, že v žádném případě, že by tam měli pak moc telefonů a nevěděli by co s nimi. Že na to mají nové nařízení, nic neměnit, vyčkat na opravu. Ptal sjem se ještě, když vezmu od nich telefon, zda ho mužu alespoň na prodejně zapnout, esli je ok a pan chytrý zase řekl, že v žádném případě, že si to Apple nepřeje.
Tak panu chytrému řekni, že máš ze zákona čtrnáctidenní lhůtu na vrácení zboží bez udání důvodu a v pohodě si ho zkus
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé