Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Vinnetou píše:Doufám že se tarifní zákazníci nažerou dosyta a konečně si budu moct koupit nedotovanej omg.
jenicekk píše:ja sem u tmobile vyhrozoval, nadaval, byl milej, telefonoval emailoval a telefonoval az to skoncilo dnesni objednavkou Galaxy S za 1999,-ale trvalo par noci prekousnout moralni vztah k iPhone
Vinnetou píše:a jak si na to přišel, prodavaj ho jen tarifním zakaznikům což ja nejsem protože mam T-Blba
KIWI píše:Promin ,ze to reknu.si zdravy? misto iPhone 4Galaxy S
. to je HRŮZA
Juramac píše:Vinnetou : podle sdeleni , ktere mi dala manazerka, se kterou jsem mluvil, je tato dnesni dodavka pomerne velka a zitra by meli byt za plnou cenu k mani ve vetsine kamennych prodejnach. Takze kdyz si dopoledne privstanes,mel by jsi ho volne koupit tam.
Sp4rh4wk píše:@ikena: Jen, aby jsi nebyla tak nadsena, tak pokud ti je dneska poslaly, tak zitra budou u tebe a kryty jsou do 30.9 a ne koupe, ale registrovane..
stikyworld píše:Tak ve Vodafonu opět VYPRODÁNO !
Nemají ani 16GB ani 32GB verze!
Juramac píše:Me prave volala pani z Vodafonu, ze mi jej take posilaji dnes a jako omluvu za zmatky a cekani, ktere zpusobili spatnym zadanim do jejich systemu, mi pridali ke dvema mesicnim pausalum zdarma jeste treti![]()
Juramac píše:Vinnetou : podle sdeleni , ktere mi dala manazerka, se kterou jsem mluvil, je tato dnesni dodavka pomerne velka a zitra by meli byt za plnou cenu k mani ve vetsine kamennych prodejnach. Takze kdyz si dopoledne privstanes,mel by jsi ho volne koupit tam.
Endedy píše:Lze vubec cekat od 1.rijna ty iphony s opravenou antenou jak tvrdil t-mobile?
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]