Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iPhone 4
iPad 3rd generation
Přece jenom ten foťák a kamera budou luxusní.
A aspoň bych si ho konečně pořídil v bílé barvě.. 

teda myslim zmysluplne, nie hry.
. 

soumrak píše:je fakt, ze nez se soustredit na dvoujadra, ctyrjadra a desetijadra by bylo rozumnejsi kdyby si pani inzenyri v Applu sedli a rekli: Tak udelame mobil co zase vydrzi tyden bez nabiti...

eRiper píše:...Bomba bude, až takové zařízení vydrží třeba měsíc a noťas týden...

Cena je tam 629€ a pochybuju, že by by v ČR vyšel levnějš. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s prodejem první den? Plánuju, že bych tam vyrazil už ve čtvrtek na večer a počkal si před Apple Storem... nevíte třeba v kolik hodin se začne prodávat? Vyrazili by jste tam taky, nebo by jste si počkali a pak si ho obědnali v českym storu anechali poslat? Stále nevím jestli to tak mám udělat.. ale strašně mě to láka 

ls8 píše:Já počkám ty dva týdny a objednám z českého Apple Storu. Přece jenom druhý rok záruky se hodí, a ty dva týdny navíc to vydržím. To spíš už manželka si brousí zuby na moje 3GSko, pořád remcá že je 3Gčko pomalé.

ale aspon jsi me pobavil 

vbruno píše:No to jsou blitky co pises. Co nam tim vlastne chces rict? Ze mit blokovany telefon s 5tihodinovym cekanim o 14 driv nez ostatni tady stoji za rok zaruky? Hmm, hustyale aspon jsi me pobavil
Ja mel iPad 2 taky driv nez ostatni a ziju z toho doted

cize nie vzdy podla mna plati pravidlo: "vacsi = lepsi"
ja to uz nechapem, ked som si kupil prvy iPhone 3G vsetci mali reci, ze naco mi je taka tehla, ze je to velke a nemotorne a teraz mi zase ti isti ludia hovoria, ze nech si kupim nieco s poriadnym displejom, nejake "HD" co maju oni. Cele zle...

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé