Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

dokonce mi i 2x psala Ceska posta
ale ted s UPSkou pres Apple to bylo hrozny, nezavolal, nenapsal, akorat sem mel informaci, ze byl u me doma
tak sem mu volal at to priveze nekdy po treti a rek mi, ze moji lokalitu jezdi jenom v 11 a ze mi teda zavola, nezavolal, takze sem nastesti jeden den byl doma a cekal sem, jestli zazvoni nebo ne! Takze pokud v tu dobu opravdu nemuzete, mate smulu, musite podepsat papir, ze Vam to muze nechat ve schrance a ze za to neruci, ze to nekdo nevezme a nebo si pro to dojedete k nim na centralu a jeste do 5-ti prac. dnu od 1. doporuceni je zdarma, potom platite, kolik to nevim, ale u UPSky to bude asi stejna palka jako u FedExu 

sharxen píše:Má někdo zkušenosti s Vodafonem a koupě telefonu přes jejich samoobsluhu ? Mají akci při plnění nad 477 s internetem 2000kc slevu na smartphone... zajímalo by mě když už to plním i internet mám aktivní , jestli mi tu slevu při koupi dají? A hlavně jestli to jde objednat takhle nějak přes samoobsluhu a ne jezdit do pobočky.

.kemo píše:
Akorat jsem nikde nenasel zminku ohledne toho ze by iPhone 4S pro CZ nemel obsahovat GLONASS, zarazejici vsak je ze v technickych specifikacich na ceskych strankach Apple Storu se o GLONASSu nezminuji..

"

ani disponibilni zustatek se nemenil.
JanaS píše:Takze je tu prosim nekdo, komu uz odeslali iphone 4s 16gb white? Diky za odpoved

saritage píše:Hele lidi co jste si objednali press appstore, mate uz penize pryc?
Ja totiz neani disponibilni zustatek se nemenil.

Díky předem...

))

Diky.

permonik píše:Ahoj,
otazka k tem co uz 4Sko maji doma z apple store. Jak dlouho trvalo nez vam dosel pote co vam prisel mail s odeslanim? Bylo dodrzeno predpokladane datum?
Ja jestli ho mam ocekavat jiz zitra nebo az v utery, abych prizpusobil casDiky.

a myslim si že na nějakou alzu nebo mironet tu každej pěkne prdí 

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé