Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Lukyisek píše:Je tady nekdo, kdo presel u iP4 z iOS 4.3.3. JB na iOS 5 normalnim updatem pres iTunes? A je vse v pohode? Prozatim vyckavam a rad bych vedel zda jsou nejaky problemy nebo ne. Nemam moc cas se s tim dlouho trapit... Takze potrebuju updatovat a slapat v pohode. Diky
Fary píše:Mam dotaz zvlaste pro majitele 3Gs. Minuly tyden po uvolneni iOs5 jsem ho ihned nainstaloval. Po prvotnim zjisteni, ze system celkem slape a ze zmeny jsou pekne jsem take zacal vnimat znatelne zpomaleni systemu. Vcera jsem byl nucen telefon vypnout zapnout aby prestal pri nekterych operacich zamrzavat. Napriklad pri zmacknuti tlacitka sit v nastaveni se +-3s nic nedeje a pote se ukaze nabidka sit. Dale i pri psani tohoto prispevku mam uz temer napsane jedno slovo na klavesnici a teprve pak ho se zpozdenim iphone prepise na obrazovku. Nekolikrat jsem ukoncil hovor a obrazovka co se ukaze po ukonceni hovoru s sedym tlacitkem me zustava chvili vyset nez opravdu muzu pokracovat dale v praci s telefonem. Mate stejne postrehy?
Rikam si, ze mozna v zajmu sviznosti by iOS5 nemel byt na 3gs podporovan (nekamenujte me) ) a za me plati, ze jdu do 4S
patofbc píše:Neviem ci sa to tu už písalo, ale všimli ste si, že sa konečne dajú zobraziť percentá batérie ? ..... Ja tie percenta mam tam stale kedže som si nahral zálohu z dňa keď som použival JB a percenta![]()
Ale teraz som si všimol že ak pôjdete do Nastavenia - Všeobecné - Štatistiky tak úplne dole sú percentá batérie. Kvôli tomuto som si robil JailBreak na 4.3.3(vtedy som nevedel ake super je SBSettings a activator)
Viem, že na iPhonoch tie percentá sú už dlho ale na iPode je to novinka, doteraz sa percentá zobraziť nedali
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé