iPhone 4S - postřehy, zkušenosti, otázky

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.

Uživatelský avatar cuting | ned lis 06, 2011 9:57 am

Re: iPhone 4S - postřehy, zkušenosti, otázky

Všiml jsem si, že ip4s poměrně dlouho nabíhá po zapnutí vypnutého telefonu a nebo po restartu. Naskočí plocha ,ale výzva k zadání pin sim karty přijde třeba až za minutu poté. To jsem u žádného předešlého modelu neznal.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar mikis.m.s | ned lis 06, 2011 10:02 am

BiGFiSh: Repasy se dáváj při reklamaci, která je po půl roce , možná po roce. Pokud reklamuješ po týdnu od koupy, tak repas určitě nedostaneš, krom toho iPhone 4S je u nás 10dní na trhu, kde by asi vzaly repasy?? :)
iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar STepik | ned lis 06, 2011 10:31 am

v pondělí mi přijde 4sko a jestli to bude opravdu tak strašný, jak popisujete, tak požádam apple o výměnu za ten z druhý série..
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar BiGFiSh | ned lis 06, 2011 10:33 am

soumrak : jasne to je pravda.. u pc jsem komponenty reklamoval u 80 procent nakupu HW..

mikis.m.s : pravda, to jsem si neuvedomil.. Nicmene doufam v novy kus a ne opraveny, to mi ani vzhledem k 6 mesicni lhute (obc. zakonik) nemuzou snad vnutit. A taky faktu, ze britex nemuze opravovat telefony do 1 roku stari.(to nemam z vlastni hlavy ale odtud z fora)

Nejhorsi na tom je stejne to, ze clovek se uz dva dny pred dodanim nemohl dockat ani minutu a pak mu to po 1,5 dne klekne a ceka reklamacni lhutu, snad si pospisi..

Nicmene co jeste patram v pameti.. Zdal se mi obcas trochu tmavsi displej, pri urtictych svetelnych podminkach. Mel jsem nastaveny automaticky regulovani jasu. U HTC svitil daleko vic, jenze nemuzu srovnavat s Amoled..
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

izigoneanu | ned lis 06, 2011 10:52 am

toro60 píše:Zdravím všechny čtenáře a nadšence Apple produktů, chci si koupit nový iPhone 4s, měl jsem všechny verze kromě té uplně první ( 2G ). U iPhone 4 mi baterie vydržela intenzivnější používání v práci takže 8 hodin provozu ( internet, hry, sms, volání ), přišel jsem z práce a mobil měl půl hodiny na nabíječce abych sním vydržel do večera, chtěl bych se zeptat jak to nejspíše bude u nového iPhone 4s, vydrží mi baterie alespoň těch 8 hodin zábavy a komunikace ?

Dále jsem zjistil proč iPhone 4s není dostupný u operátora ani přímo v apple obchodě, volal jsem přímo na apple linku a tam mi operátor zdělil, že první série měla vadu(výdrž baterie) tak jí stahnuli z prodeje a teď se čeká až se vyrobí a dodá druhá serie... U operátora mají sice iphone 4s ale jen 16gb verzi která jim zatím leží na skladě a taktéž se čeká na dodání nové serie, která bude již obsahovat i 64gb verzi.

Předem děkuji za odpovědi

Co to tady roznášíte za nepravdivé info? Telefon je stále běžně dostupný, jak v app storu tak u operátora, tam kde ho zrovna nemají vyprodaný. (vodafone) Proč by ho měli stáhnout z prodeje, když hardwerově je v pořádku a chyba ohledně výdrže baterie se dá opravit softwarově. Takové zprávy akorát matou ostatní.
Host
Host

Uživatelský avatar mikis.m.s | ned lis 06, 2011 11:01 am

OT:
BiGFiSh: Mě vždy daly při reklamaci nové IMEI. Jestli něco smí opravit (moc tomu nevěřim) Tak je to max. výměna tlačítka či zadního krytu, tím to končí... Vůbec se nemusíš bát, že by se v něm vrtaly pokud ho ani nezapnou, daj Ti rovnou novej kus... Jinak je jasné, že tohle nas... A je to těžko odpustitelné, ale snad dáš Applu ještě šanci, aby Ti mohl dokázat, že lepší produkty jinde neseženeš...
iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

MartanCJ | ned lis 06, 2011 11:09 am

musím říct, že to vypadávání wifi mě poslední dobou dost štve... Tak jednou za 10 minut to na 20 vteřin vypadne.
Host
Host

Martty | ned lis 06, 2011 11:10 am

Toro60 a ostatní ....
Co je teda pravdy na tom, že je první serie vadná (špatná baterie) a stažená z prodeje?
Já myslel, že to má právě vyřešit iOS 5.0.1 :sorry:
iPhone 3Gs -> iPhone 4S -> iPhone 5S iPhone 6
iPad mini cellular
MacBook Pro 13"
Host
Host

M@thew | ned lis 06, 2011 11:17 am

Vcera som vymenil 4S 16GB za 32GB ... Zda sa mi ze daco bolo s tou prvou radou , lebo cez noc mi padla bateria iba o 1% . Tj 9hodin cca

Gart | ned lis 06, 2011 11:24 am

Zítra mi má přijít můj první iP po osmi letech se starou šunkou.. A celkem se toho bojím. Už mám koupený obal, folii.. ale než to na něj dám, raději všechno vyzkouším jestli funguje jak má.
Celkem by se hodilo dát dohromady nějaký seznam/návod co a jak vyzkoušet na novém kusu aby se to případně dalo do těch 14 dní vrátit, případně nechat si vyreklamovat. Chopil by se toho někdo, kdo si tím "peklem" už prošel?
Host
Host

Vulgi | ned lis 06, 2011 11:25 am

Izigonenau dúfam že máš pravdu a je to tak jak píšeš ty a nie toro pretože ak nie tak potom by som bol z toho Iphone veľmi sklamaný nakoľko by mi asi t-mobile nevymenil tento vadny kus za dobrý z tej druhej série.

Ináč tak ako hovoria aj ostatny tak aj ja som si všimol že reprak chrapci ked mam na maximum zvonenie/budik a to už sa asi softwarovo opravit neda. To že drnci pri vibrovani som si nejak extra nevšimol a to mi az tak nevadí aspoň je ho lepsie počuť aj ked nemalo by to tak byt.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Chaosrx | ned lis 06, 2011 12:01 pm

Tak já se po přečtení posledních par stranek nestacim divit. Nevím, proč všichni říkáte, jak jste s telefonem nespokojený.
Když jsem telefon dostal, raději jsem vypnul system services v Location. Baterka oproti memu starému 3G drží až neuvěřitelně. Na telefonu jsem hrál Angry Birds, byl na internetu, volal.. No proste jsem se od nej po doručení ani nehnul a baterka vydržela neuvěřitelných 10 hodin. Přes noc mi nepadne ani procento.

A WiFi já, ani nikdo z mých známých problém také nemá. Na WiFi jsem vetsinu času a ještě se neodpojila ani jednou.. Naopak musím pochválit signál. Oproti starším modelům se o hodně zlepšil. Chytim ho i tam, kde si me stare 3G ani neskrtne.

A můžete mi prosím říct, kde jste přišli na to, ze je první série zavadna a ze telefony byly staženy z prodeje? Tohle me trochu rozesmalo, sám mám telefon pravděpodobně z teto série. A pokud vím, sám Apple se vyjádřil, ze se jedna o SW závadu, kterou bude opravovat novy FW.
Dle mého nazoru se stále jedna o nejlepší telefon, co jsem kdy měl v ruce, telefon, který je úžasně rychly a vydrží na můj vkus hodně dlouho a HW, který ma uvnitř.

Edit: telefon je z Apple store

Edit2:Ano! Nezapomeňte telefon všichni vrátit!:D Uz vidím ty příspěvky potom.. Apple vydal fix a všechno půjde a pak zase budete objednávat znovu.:D
Naposledy upravil Chaosrx dne ned lis 06, 2011 12:19 pm, celkově upraveno 1
IPhone 4S 16GB white|Powered by Obrázek
Host
Host

Uživatelský avatar BiGFiSh | ned lis 06, 2011 12:06 pm

Chaosrx : stastlivec :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

saritage | ned lis 06, 2011 12:08 pm

Chaosrx píše:Tak já se po přečtení posledních par stranek nestacim divit. Nevím, proč všichni říkáte, jak jste s telefonem nespokojený.
Když jsem telefon dostal, raději jsem vypnul system services v Location. Baterka oproti memu starému 3G drží až neuvěřitelně. Na telefonu jsem hrál Angry Birds, byl na internetu, volal.. No proste jsem se od nej po doručení ani nehnul a baterka vydržela neuvěřitelných 10 hodin. Přes noc mi nepadne ani procento.

A WiFi já, ani nikdo z mých známých problém také nemá. Na WiFi jsem vetsinu času a ještě se neodpojila

A to jsi mel flight mode?Ja sem sice zatim nabijel jenom 1x ale baterka mi zmizne pres noc o 4%
Host
Host

Uživatelský avatar STepik | ned lis 06, 2011 12:08 pm

Chaosrx: a odkud ho máš? :) Apple online store, nebo nějaký operátor? Dík
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar cuting | ned lis 06, 2011 12:11 pm

Takže zítra jej vracím na výměnu, to se vážně nedá. Mám ip4s necelé dva dny a opět jsem slšel volajícího a on neslyšel mne. Už po páté . A navíc-teď jsem zkoušel 3G na ip4 své dcery a na svém. Na ip4 mi přes 3G naběhla stránka speedtest.cz prakticky ihned, na novém ip4s až po více , než minutě !!!. Totéž pak i s jinými stránkami, se všemi, které jsem zkoušel !!! ip4 bez problémů ihned, ip4s hrabe, hrabe, hrabe a pak se pomaloučku stránka načte. Horší, než i bez edge. Místo stejné, oba telefony vedle sebe. Evidentně má tento můj kus problém s 3G i s voláním a na to kašlu. Jde zpátky. Jak probíhá výměna u apple.cz? Nikdy jsem to neřešil, je to u všech dosavadních typů , co jsem kdy měl , první reklamace.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Demo27 | ned lis 06, 2011 12:30 pm

Wow, to jsou docela krutý postřehy :) ...Včera sem poprvé zapnul 4s 16GB od VF a za včerejšek cca 60% baterky dole (testování Siri, aplikace, appstore, telefonáty, internet na Wifi i na 3G...) což se mi nedařilo na Desire HD...Problémy s 3G nic, s telefonáty nic, padàní wifi nic, baterka ok..Telefon je svižnej a radost s nim dělat :) ...Jinak Sirk mi rozumí obstojně, mám nastavenou americkou angličtinu ;)

veducki | ned lis 06, 2011 12:35 pm

Ahoj.

Prosím,len by som rad vedel,ci nahodou nema niekto podobny problem,ako ja s novym iPhone 4S 16GB.pred 2.dnami som zobral na pausal iPhone 4S s Orange-u.od zacatku mam problem,s vypadavanim signalu v slabo pokrytych miestach ,signal napjrv padne na 1-2.carky,a potom jednoducho vypisuje Vyhladavanie,a nakoniec ziadna siet.Aj ked sa dostanem do oblasti kde je dostatecny signal aj na 3G,sam sa telefon nevie prihlasit do siete Orange.Musim iPhone vypnout zasa zapnut,a potom sa signal chyti.Chcel by som radu,ci nekdo nema podobny problem,myslel som ze skusim vypnut 3G siet-ci to nebude tym,ale na iPhone 4S,to nie je mozne.Mam iPhone reklamovat,alebo to nie je chybou samotneho phonu,ale len FW.?

Dakujem.
New iPad - 3G 64GB , iPhone 5 - 16GB , iPhone 4S -16GB.
Host
Host

Uživatelský avatar cuting | ned lis 06, 2011 12:46 pm

Tak jsem na radu známého vyndal svou simku z ip4s a dal tam simku dcery z ip4. Vše šlapalo, 3G v pohodě. Vrátil jsem svou simku zpět a světe , div se, šlape to, jak má. Pravděpodobně nějaký problém u operátora s přihlášením mé sim karty do sítě. Možná to pomůže i někomu z vás. Takže zatím ok. Ale budu teď sledovat chování telefonu o hodně pozorněji.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar toro60 | ned lis 06, 2011 12:49 pm

Zde, jsem jen napsal to co mi řekl operátor na Apple lince, jasně mi řekl že v té první serii jsou vadné kusy, že mají špatnou baterii a ted se čeká na druhou serii ve které již tato chyba nebude. Nechci tu někoho plašit, protože věřím že i v té první serii jsou telefony plně funkční. Kdyby to bylo jenom firmware 5.0 tak jak je možné že uplně stejný telefon s uplně stejným firmware vydrží někomu tak málo a jinému zase tolik ? četl jsem tu téměř všechny příspěvky a jeden klučina píše mě ubylo přes noc 30% baterie a to jsem měl zapnutý režim letadlo a hned na to píše druhý klučina mě přes noc ubylo 1% baterie a to jsem měl vše zapnuté kromě wifi. Už logicky toto nedává vůbec smysl a už vůbec ne, že by to mohlo být verzí firmware 5.0

Lidi co mají problém ať se obrátí na apple linku, jsou velice vstřícný a budou se max. snažit vám pomoc, popřípadě se domluvit tak aby zákazník byl spokojen(výměna za nový kus).
Nikdy nic nevzdávej, vytrvej a dojdeš až k samému cíli !
Host
Host

Uživatelský avatar STepik | ned lis 06, 2011 12:51 pm

a prosimtě na tu výměnu si se ptal? jak to probíhá, jaká je čekací lhůta? díky
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar toro60 | ned lis 06, 2011 12:56 pm

Ptal jsem se, přijede apple kurýr, veme od tebe zboží a přiveze ti nové, nevím jaká je čekací doba, zítra si zavolej na apple linku a zeptej se jich.
Host
Host

iMaty | ned lis 06, 2011 1:00 pm

Nechci zpochybňovat příspěvek uživatele toro60, ale teď jsem volal na apple lince s nějakou slečnou a ta nic o vadné sérii nevěděla a taky žádnej zaručenej server zabývající danou tématikou (9to5, endgadget, gizmodo,...) nepsal o tom, že by byla vadná série iPhonů 4S...

SilverSurfer | ned lis 06, 2011 1:10 pm

Ja si myslim, ze to je blbost. Keby bola prva seria iP 4S skutocne vadna, tak by sa o tom pisalo vsade, a vsade by sme mohli citat komentare blbych antiapplakov, kde by pisali tak vam treba a podobne nezmyselne prispevky. Takze myslim, ze vsetci mozte kludne kupovat a ziadna vadna seria zatial neexistuje.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar NITRO | ned lis 06, 2011 1:34 pm

mám už iPhone skoro týždeň musím ho nabíjať každý večer.
Teraz mám od posledného nabitia pohotovostný režim 4h, 28min ... používanie 26min a batéria 92% :(
iPhone 5 16GB WHITE + factory unlock
iPhone 4s 16GB WHITE + factory unlock
iPhone 3G 8GB BLACK + factory unlock
new iPad WiFi + 4G
Host
Host

Uživatelský avatar toro60 | ned lis 06, 2011 1:41 pm

těžko mohl volat ted v neděli na apple linku, ta funguje pouze přes týden od pondělí do pátku, takže tu ten člověk píše nesmysli, já když tam volal tak vedle mě seděl kamarád a měl jsem to na reprák takže slyšel vše co já.
Host
Host

wolf | ned lis 06, 2011 1:41 pm

nevím, jestli vadný kusy, ale spíš bych to viděl na problém SW vs Iphone 4s (resp. doufám v to), ale to zjistíme až po updatu..Nicméně u mě zatím přetrvává problém při telefonování, kdy mě druhá strana neslyší nebo já neslyším nic na druhé straně a už mě to popravdě hodně S.RE. Měl jsem všechny generace iphonu žádný z nich neměl tolik vad..jsem z toho naštvanej a rozmrzelej...doufám, že to Apple vyřeší v řádu dnů nebo jim ho půjdu omlátit o hlavu a poohlídnu se opět po 4ce...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar hp500 | ned lis 06, 2011 1:46 pm

SilverSurfer píše:Ja si myslim, ze to je blbost. Keby bola prva seria iP 4S skutocne vadna, tak by sa o tom pisalo vsade, a vsade by sme mohli citat komentare blbych antiapplakov, kde by pisali tak vam treba a podobne nezmyselne prispevky. Takze myslim, ze vsetci mozte kludne kupovat a ziadna vadna seria zatial neexistuje.

Ja mám rovnaký názor. A neviem o akých prvých sériach to tu hovoríte, keďže sa ten telefón začal predávať najprv v USA atď, až potom u nás, tak keď už hovoríte o sériach, tak prvá bola v USA nie? a možno aj druhá. A možno až tretia dorazila k nám...
A pokiaľ viem, tak hlavný problém je v lokalizačných službách, ktoré keď sa vypli, výdrž batérie sa zlepšila a ustáli sa pravdepodobne v iOS 5.0.1.
A možno další problém bol obnoviť nový telefón zo zálohy. Ale to sa tu už riešilo.
Ja len klopem na drevo, že neriešim žiadne tieto problémy. A to som kupoval hneď v prvý deň predaja na SK.
Host
Host

Uživatelský avatar STepik | ned lis 06, 2011 1:55 pm

napadlo mě, že hlavní žrout baterky je siri (respektive lokalizační služby), protože když řeknte, at připomene něco, když přijdete domů, tak musí pořád zkoumat vaší polohu... Vyzkoušeli jste někdo vypnout siri a lokalizační sluzby? pomohlo? :)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar hp500 | ned lis 06, 2011 2:04 pm

Lokalizačné služby sú všeobecne najväčší žrút batérie. Ak Siri nepoužívaš, tak ho ani nemusíš vypínať, nič ti nezožerie ;)
Akurát tie pripomienky (viazané na miesto pripomenutia) sú stavané tak, že vkuse skúmajú vašu polohu, takže tam tá baterka poklesne, ale to je daň za túto službu.
Ešte jedna vec, pri "miestnom počasí" je tiež jeho aktualizácia "každú hodinu", teda každú hodinu spustí lokalizačné služby, aby zistilo vašu polohu a pripojí sa k netu aby našlo predpoveď...
Teraz vidím, že všeobecne v celom počasí je aktualizácie každú hodinu - dá sa to vypnút niekde?

EDIT: :ROFL: "každú hodinu" v počasí neznamená jeho update každú hodinu, ale že si môžete prezrieť predpoveď na každú hodinu osobitne. (tú hodinovú predpoveď som si všimol už skôr, len som si myslel, že to aj každú hodinu sťahuje, čo neni pravda)
Host
Host

Uživatelský avatar Dave | ned lis 06, 2011 3:14 pm

teď jste mě aspon uklidnily, jestli je to pravda s tou druhou serií (druhou je myšleno druhou pro ČR), tak ještě že jsem si počkal a nespěchal jsem s koupí iPhonu 4s jako jsem to udelal u 4ky. uvidíme...
iPhone XS Max // watch // mac
Moje heslo - nikdy to nevzdávej, restore pomůže vždy!
iPhone expert
iPhone expert

SilverSurfer | ned lis 06, 2011 3:16 pm

Su to blbosti ti vravim, keby bola nejaka seria vadna, tak je z toho medzinarodny skandal.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar tvosi | ned lis 06, 2011 3:48 pm

ano je to blbost..iPhone je normalne dostupny..problem je softwarovy, ktery bude resit update 5.0.1
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

M@thew | ned lis 06, 2011 4:24 pm

Mno .. takze kupoval som cca 22ho na Regent street 16GB ... Vcera som kupoval v Cambridge 32GB ( vymienal som tu 16ku ) a dneska od rana sa na nom hram a padla mi bateria cca 7% ... na 16ke mi padala tak ze ani 1 den nevydrzal ...

Uživatelský avatar STepik | ned lis 06, 2011 4:39 pm

to ste mě teda uklidnili, zejtra mi přijde a řikal sem si, že ho hned zase budu vracet :D
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar hp500 | ned lis 06, 2011 5:02 pm

Rád by som sa podelil o nejaké skúsenosti s iP4S:
WiFi - dnes som si vďaka krásnemu počasiu u nás na východe mohol znova posedieť vonku na terase, kde mám trochu slabší signál wifi (kvôli vzdialenému routru a hlavne hrubým stenám), na iP4 som tu zvykol mať tak jednu čiarku, nikdy mi síce nespadol, ale šiel naozaj pomaly (asi ako 2G). Na novom S-ku mi skáče medzi 2-3 čiarkami wifi na tom istom mieste a tá rýchlosť je úžasná... Moc som tomu neveril, keď sa o tom písalo, ale dnes som sa príjemne presvedčil.
A ešte jedna vec, bývam mimo KE, ale keď tam idem, jazdím cez "územie" :) kde často vypadáva signál a prepína z O2 na TM a naopak (proste národný roaming) a nestalo sa mi, že mi nespadol hovor, až po včerajšku, keď mi naozaj nespadol... Takže u mňa spokojnosť s eskom.
Host
Host

Uživatelský avatar CoolPoker | ned lis 06, 2011 6:12 pm

Ahoj mám 4S. A zatím spokojenost. Baterka dcl padá ale iPhone je teď plně vytížen.. Jen si zatím občas zvykám na malou podrobnost nastavní... Třeba bych potřeboval vymazat kalendář narozeniny, který je u položky: Ostatní. Nemohu tento kalendář upravovat (Narozdíl od kaledářů v iCloudu a z Gmailu) a to ani v aplikacích, které jsem na Appstore našel.. Nějakým záhadným způsobem se mi všechna data narozenin posunula o den (asi za to může myPhone), a tak bych to potřeboval opravit protože se to zobrazuje špatně v notifikacíh. Jinak u kontaktů mam data správná.. Nevíte co s tím?? Internet jsem prošmejdil a našel jsem jen něco o iSync a iCal... Já mám ale PC s Windows.... :)
Obrázek iPhone 5S Space gray 64 GB
Obrázek iPad 3rd generation Black Wifi/4G 64 GB
Obrázek MacBook PRO Retina 15' late 2013
Host
Host

hafan | ned lis 06, 2011 6:25 pm

samozrejme to vadne serii jsou keci.Chyba je v IOS 5.0 coz Apple priznal a pracuje na oprave, ktera bude v 5.0.1 To o ty vadny serii je uplnej nesmysl a prekvapuje me, kolik z vas na to skocilo.

chandler | ned lis 06, 2011 7:09 pm

Tak po 6 dnech zadne problemy pouze ta baterka tragedie mel sem 3g a tam to bylo tak o hodinu a pul lepsi 4s celou noc na nabijecce3 hodiny internet behem osmi hodin a slus dnes za osm hodin 2 hovory 1 min asi pet fotek a40%dole fakt nevim co stim restore novy vsechno vypnuty i ten respring sem udelal jak je mozny ze nekdo bez problemu vydrz dobra a jiny tragedie kdyby to bylo sw tak by to mel kazdy ne?

Uživatelský avatar cuting | ned lis 06, 2011 7:09 pm

Tak to vzdávám. Teď večer jsem 2x volal já a jednou jsem hovor přijímal a ve všech třech případech mne protistrana neslyšela. Až po opakovaném vytočení, a navíc mne prý bylo špatně slyšet. Jak jste to někdo psal, tak si pro ten telefon někdo od apple přijede, když je koupený z jejich store? To by mohl hned i přivézt nový na výměnu. Je to tak?
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech