Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

toro60 píše:Zdravím všechny čtenáře a nadšence Apple produktů, chci si koupit nový iPhone 4s, měl jsem všechny verze kromě té uplně první ( 2G ). U iPhone 4 mi baterie vydržela intenzivnější používání v práci takže 8 hodin provozu ( internet, hry, sms, volání ), přišel jsem z práce a mobil měl půl hodiny na nabíječce abych sním vydržel do večera, chtěl bych se zeptat jak to nejspíše bude u nového iPhone 4s, vydrží mi baterie alespoň těch 8 hodin zábavy a komunikace ?
Dále jsem zjistil proč iPhone 4s není dostupný u operátora ani přímo v apple obchodě, volal jsem přímo na apple linku a tam mi operátor zdělil, že první série měla vadu(výdrž baterie) tak jí stahnuli z prodeje a teď se čeká až se vyrobí a dodá druhá serie... U operátora mají sice iphone 4s ale jen 16gb verzi která jim zatím leží na skladě a taktéž se čeká na dodání nové serie, která bude již obsahovat i 64gb verzi.
Předem děkuji za odpovědi

Chaosrx píše:Tak já se po přečtení posledních par stranek nestacim divit. Nevím, proč všichni říkáte, jak jste s telefonem nespokojený.
Když jsem telefon dostal, raději jsem vypnul system services v Location. Baterka oproti memu starému 3G drží až neuvěřitelně. Na telefonu jsem hrál Angry Birds, byl na internetu, volal.. No proste jsem se od nej po doručení ani nehnul a baterka vydržela neuvěřitelných 10 hodin. Přes noc mi nepadne ani procento.
A WiFi já, ani nikdo z mých známých problém také nemá. Na WiFi jsem vetsinu času a ještě se neodpojila

Apple online store, nebo nějaký operátor? Dík

...Včera sem poprvé zapnul 4s 16GB od VF a za včerejšek cca 60% baterky dole (testování Siri, aplikace, appstore, telefonáty, internet na Wifi i na 3G...) což se mi nedařilo na Desire HD...Problémy s 3G nic, s telefonáty nic, padàní wifi nic, baterka ok..Telefon je svižnej a radost s nim dělat
...Jinak Sirk mi rozumí obstojně, mám nastavenou americkou angličtinu 

SilverSurfer píše:Ja si myslim, ze to je blbost. Keby bola prva seria iP 4S skutocne vadna, tak by sa o tom pisalo vsade, a vsade by sme mohli citat komentare blbych antiapplakov, kde by pisali tak vam treba a podobne nezmyselne prispevky. Takze myslim, ze vsetci mozte kludne kupovat a ziadna vadna seria zatial neexistuje.

"každú hodinu" v počasí neznamená jeho update každú hodinu, ale že si môžete prezrieť predpoveď na každú hodinu osobitne. (tú hodinovú predpoveď som si všimol už skôr, len som si myslel, že to aj každú hodinu sťahuje, čo neni pravda)

kde často vypadáva signál a prepína z O2 na TM a naopak (proste národný roaming) a nestalo sa mi, že mi nespadol hovor, až po včerajšku, keď mi naozaj nespadol... Takže u mňa spokojnosť s eskom.

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé