Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
toro60 píše:Zdravím všechny čtenáře a nadšence Apple produktů, chci si koupit nový iPhone 4s, měl jsem všechny verze kromě té uplně první ( 2G ). U iPhone 4 mi baterie vydržela intenzivnější používání v práci takže 8 hodin provozu ( internet, hry, sms, volání ), přišel jsem z práce a mobil měl půl hodiny na nabíječce abych sním vydržel do večera, chtěl bych se zeptat jak to nejspíše bude u nového iPhone 4s, vydrží mi baterie alespoň těch 8 hodin zábavy a komunikace ?
Dále jsem zjistil proč iPhone 4s není dostupný u operátora ani přímo v apple obchodě, volal jsem přímo na apple linku a tam mi operátor zdělil, že první série měla vadu(výdrž baterie) tak jí stahnuli z prodeje a teď se čeká až se vyrobí a dodá druhá serie... U operátora mají sice iphone 4s ale jen 16gb verzi která jim zatím leží na skladě a taktéž se čeká na dodání nové serie, která bude již obsahovat i 64gb verzi.
Předem děkuji za odpovědi
Chaosrx píše:Tak já se po přečtení posledních par stranek nestacim divit. Nevím, proč všichni říkáte, jak jste s telefonem nespokojený.
Když jsem telefon dostal, raději jsem vypnul system services v Location. Baterka oproti memu starému 3G drží až neuvěřitelně. Na telefonu jsem hrál Angry Birds, byl na internetu, volal.. No proste jsem se od nej po doručení ani nehnul a baterka vydržela neuvěřitelných 10 hodin. Přes noc mi nepadne ani procento.
A WiFi já, ani nikdo z mých známých problém také nemá. Na WiFi jsem vetsinu času a ještě se neodpojila
SilverSurfer píše:Ja si myslim, ze to je blbost. Keby bola prva seria iP 4S skutocne vadna, tak by sa o tom pisalo vsade, a vsade by sme mohli citat komentare blbych antiapplakov, kde by pisali tak vam treba a podobne nezmyselne prispevky. Takze myslim, ze vsetci mozte kludne kupovat a ziadna vadna seria zatial neexistuje.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé