Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Mrako007 píše:3G je vetsinou narocnejsi na baterku, nez-li GSM. Nicmene nesmesuj tyto 2 site s mobilnimi daty. po obouch sitich se telefonuje i posilaji data. Takze vypnutim mobilnich dat si mobil neprepnes z 3G na GSM - to si mobil prepina sam podle dostupnosti / sile signalu.

niky79 píše:Mrako007 píše:3G je vetsinou narocnejsi ... / sile signalu.
Tak zrovna tohle tvrzeni ... do normalu.
Jak si sam psal, prave to ze vypneme data neznamena ze vypiname 3G sit a kdyz dame jen 2G to uz znamena ze vypiname 3G jak pro volani tak i pro data 

Mrako007 píše:3G je vetsinou narocnejsi na baterku, nez-li GSM. Nicmene nesmesuj tyto 2 site s mobilnimi daty. po obouch sitich se telefonuje i posilaji data. Takze vypnutim mobilnich dat si mobil neprepnes z 3G na GSM - to si mobil prepina sam podle dostupnosti / sile signalu.

tam me vubec nenapadlo kouknout, sem koukal do zvuku, do nastaveni zprav ale do oznameni ne..

Vrácení bez problémů, jen mě upozornili abych nedělal update 

každej den doufam, že to ten další vyjde 

Pry asi vyrobni vada - grrrr ...

Ale radeji ti to prelozim. Protoze mam doma cihlu, neda se mi volat diky iOS 5.0.1, tak jsem chtel otestovat, jestli se s telefonem dostanu na papirovou hodnotu 200h standby. Podle casu si usudek udelej sam. Podle me to telefon este s aktivni simkou nedokaze ...

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé