Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

:.Dragunov.: píše:Ahoj, mel bych dotaz pro lidi co provadeli obrizku sve normalni SIM karte na micro SIM...

iPhone 6S Space Gray | 64 GB
MacBook Air 11'' | 128 GB | 4 GB RAM (rok 2011)

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda na vaší pobočce máte stříhací kleště na vystřihnutí MikroSIMkarty z normální. Pokud ne, mohl bych se optat, kolik stojí výměna?
Děkuji
Dobrý den,
stříhací kleště na micro SIM karty bohužel nemáme, výměna standartní SIM za micro je zpoplatněna částkou 400,- bez DPH - částka se hradí s dalším vyúčtováním, není vybírána na prodejně.
Pokud máte zájem o výměnu karty, prosím Vás o zaslání vašeho tel. čísla, abych Vám ověřila zda danou SIM máme skladem.
S pozdravem a přáním hezkého dne.
Literová Marie
Zástupce vedoucího
Zn. prodejna T-Mobile
Jičínská 1350
Mladá Boleslav
Děkuji, ale než abych platil 400 korun, to to raději risknu a Simkartu si opiluji. Kdyby se to nevyvedlo, Tak si, a snad i levněji, koupím novou.
Děkuji

lukas26 píše:já byl dnes na výměnu v O2 ve Zlíně...prej 4 kila, protože zadara je to pouze ke koupi iP4...firemní SIM, tak volám na firmu, prej ok, ať to narvou do vyúčtování...borec teda kývne, lupe něco do compu a po chvíli mi říká..."mno, my v systému ty microSIM ještě nemáme, ani cenu u nich, tak vám to dám zadara, že jste měl tu starou poškozenou", tak jsem poděkoval a hotové

bob123 píše:Zeptam se, resil jste nekdo jak je to s ebankou? Nahrajou vam bankovni aplikaci na micro sim taky na pockani na prodejne (vodafone)? Nikde jsem o tom nevidel zadny info ... Diky

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]