Chcete micro sim zdarma? Tu je "navod".
Chcel som z Orange zobrat iPhone 4 na sestrin pausal. Doniesli telefon a tu micro sim co ma by zdarma. Este pred podpisom zmluvy jej ju aj aktivovali hoci sme ju ani velmi nechceli kedze iphone budem pouzivat ja. Skusal som ci by mi tu simku nevedeli dat na moje orange cislo ale vraj sa to neda. Takze kedze ju davali zdarma tak ju sestra zobrala. Hned ju zadali do systemu. Co sa ale nestalo bolo ze zlavu na telefon 100 euro (na jej pausal by to bolo 50) je mozne uplatnit len pri kupe cez orange e-shop (+ je tam prvy pausal zdarma co je cca 28 euro). To sme si vsimli az ked sme to sli podpisat. Cize 78 euro vs. mam iphone hned. Peniaze vyhrali nakolko sa nemam kde ponahlat kedze ochranne folie su este len na ceste.
Ked sme odisli z predajne tak nas po chvile napadlo ci nam tu kartu nebudu uctovat za 23 euro + 4 eura redukcia na mini SIM. Tak som zavolal na infolinku kde mi presetrili pripad a vraj je to uctovane ako bezplatna vymena sim. Pri objednani iphonu 4 cez kuriera (zhodou okolnosti sestre volali ci nechce predlzit pausal) sme povedali ze uz mame micro sim a nech prosim uz dalsiu neposielaju

.
Pointa toho je ze vam v predajni mozu vymenit mini sim za micro a dat to ako bezplatnu vymenu. Neviem aka je realna cena micro sim ale ta redukcia nema hodnotu ani par centov nie to este eur.