Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
pak tedy při nějaké akci "se sim" ti to upravili... nové imsi, v podstatě nová karta v síti, zařazená hned do shaperu. kdybys tu sim neměnil, ale uřízl, tak bys měl zjevně klid.
Je to tu v jinem threadu, zacali to uplatnovat nekdy od listopadu nebo října a vzdy s nejakou sluzbou, treba jsi si dal roaming, nebo novy tarif a už to uplatnovali. Nebo kdo stahl o hodne vice dat...
jak? To přece nejde Vždy dostaneš novou SIM s novým IMSI..
A i kdyby to šlo (op ti zapojil číslo na již existující IMSI, co jsi mu nahlásil), nepomohlo by to IMHO vůbec, jak se na to "sáhne", tak je to už v pr...
Chce to v tichosti na nic nešahat a užívat, dokud to jde, ono by to pravděpodobně dříve či později (roky) se napravilo...
Dnes som si updatol 3GS na 4.2.1, dal JB, winterboard proste zaklad. Pozeram ze sa mi tam zobrazilo menu pre Tethering. V celular data netw je moznost nastavit apn pre data, mms a tethering.
mám iPhone 4 a nedávno jsem si pořídil Archos 101 (tablet) s Androidem 2.2 Froyo. No a jak už to bývá tak nastal problém s tetheringem..v iPhone mám program MiWi a ten mi funguje s notebookem a jiným Apple device, ale ne s Androidem, nevíte někdo jak to mám zprovoznit? Přes bluetooth se dokonce vidí, ale nespojí
Díky moc za všechny rady a nápady.
MODERÁTOR TVOSI POZNAMENÁVÁ:
A co to ma spolecneho s timto vlaknem? Sakra nedelejte tady bordel !
Dle mých informací bude od zítřka fungovat tethering na iPhone u operátora O2. Je možné, že to začně fungovat ještě dnes (pátek) odpoledne nebo večer. Tiskovou zprávu vydá O2 během víkendu.
Mám to potvrzeno od zdroje z Apple i od samotného O2.
Tethering se v telefonu aktivuje dvěma způsoby. Buď při kontrole aktualizací přímo v přístroji, kdy se na displeji ukáže zpráva ?Carrier Settings Update?, kterou bude potřeba potvrdit klepnutím na tlačítko Update. Aktualizaci seznamu operátorů bude možné provést také synchronizací s iTunes. Tato aplikace si rovněž kontroluje nové aktualizace a ukáže, že existuje nové nastavení. Pro aktivaci tetheringu potom stačí zvolit možnost Update Settings.
Jakmile bude tethering v iPhonu aktivní, najdete tuto položku v Nastavení, Obecné, Síť.
Podle me to jde i primo v iPhone. Alespon me zafungovalo "settings -> general -> about" Vyskocila hlaska o update carrier settings, ani restart nechtel, a personal hotspot mam k dispozici.