Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

slonik píše:Zas tak dlouhý to není
nemá cenu Ti na to něco psát

Liborr píše:Ahoj,
řekl bych že ano, dříve když jsem večer dal na nabíječku iPhone a dobil ho na 100%, nic na něm nedělal nechal ho do rána ležet tak 100% zůstalo, ale teď když udělám to stejné tak mám ráno 75%, oznámení, push a všechny takové věci mám vypnuté, dneska jsem udělal i restore a uvidím ráno jestli se to zlepšilo.
S pozdravem,
Libor.
hodně zlepšila, než jsem šel spát tak jsem znovu nabil do plna a ráno už zase pěkně 100%, ještě chci říct ze jsem zkoušel resetovat nastavení sítě, vypnout a zapnout ale až ten restore pomohl.

Hape píše:Je škoda, že iOS jsou vypouštěny jeden za druhým a vždy s nějakým problémem nebo "podproblémem". Navíc už by to chtělo nějaký pořádnou změnu v iOS, která by "vyrazila dech".
charlie77 píše:Jo taky mi to přijde...Vždycky je u té nové verze problém s něčím...4.3 žere víc baterku a přijde mi, že je i trochu pomalejší (i na iP 4)

ale proste to tak je. Vite o tehle minusech a prez to vas to bavi porad dokola komentovat. Tady na tomhle foru to neovlivite...
iPhone 6S Space Gray | 64 GB
MacBook Air 11'' | 128 GB | 4 GB RAM (rok 2011)

Gekko gecko píše:...pro jistotu jsem povypínal i aplikace spuštěné na pozadí v multitaskingu ač apple tvrdáí že výkon ani kapacitu baterie neubírají....nevěřím tomu moc.

Gekko gecko píše:Hele netuším...tohle je stanovisko apple a možná to maj tak dobře udělaný že tomu tak je...já je taky vypínám jak můžu.-...to víš zkušenosti s WM či ymbian tam aplikace na pozadí žerou až hrůza!!!
..Ja mel pred tim symbian a od ty doby jsem az uchylne naucenej vsechno vypinat 

rallydavid píše:Gekko gecko píše:...pro jistotu jsem povypínal i aplikace spuštěné na pozadí v multitaskingu ač apple tvrdáí že výkon ani kapacitu baterie neubírají....nevěřím tomu moc.
Fakt jo? Ja to furt hrotim a vypinam....ale na druhou stranu se mi taky nezda ze by to fakt nic nezralo..prece jenom neco si to pamatovat musi a to zere

a taky jsem rád že to pomohlo!! 

7luke.com píše:Kdybyste ten telefon zapli a nic s ním nedělali a jen jej nechali ležet (třeba s novou SIM kartou) = pořád byste si s tím nehráli a něco nemačkali a nerozsvěcovali displej, to byste čuměli, jak dlouho by vydržel

7luke.com píše:Kdybyste ten telefon zapli a nic s ním nedělali a jen jej nechali ležet (třeba s novou SIM kartou) = pořád byste si s tím nehráli a něco nemačkali a nerozsvěcovali displej, to byste čuměli, jak dlouho by vydržel
Jinak obnova bez zálohy, to se tady omílá (pro případ potíží) už asi nějaké roky

ale to už jsme trochu OT 

Gekko gecko píše:Jinak s tím solárním dobíjením,divím e že ještě apple nic takového neplánuje...vždyt samsung má tuším nějaky eko earth model s panýljkem na zádech....

): DRZTE SE PROSIM TEMATU TEDY iOS4.3.1 zacina to tu byt diskuze o vsem DEKUJI PREDEM 

)

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé