Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Petrt píše:Můžes prosím hodit paragraf kde je toto uvedeno? Nikde jsem to nenašel. Díky.
Dave: mám na to podobný názor, jen s jiným operátorem
Při reklamaci do 6 měsíců od zakoupení můžete využít tzv. vyvratitelnou domněnku, že rozpor s kupní smlouvou existoval již při převzetí věci (§ 616 odst. 4 občanského zákoníku). Nejste to tedy vy, ale prodávající, kdo musí dokázat opak. Pokud tak neučiní, můžete požadovat výměnu věci za bezvadnou nebo odstoupení od smlouvy (= vrácení kupní ceny). Při reklamaci po době delší než 6 měsíců již musíte akceptovat zákonnou lhůtu pro vyřízení.

Jen jsem napsala příklad, na kterém se dalo jasně a srozumitelně pro všechny vysvětlit, jaký je rozdíl v prvních 6 a následujících měsících při reklamaci. 

"

"

alexcze píše:no, vodafone dnes stahl z prodeje(nejspis docasne) iPhone4. pise ze neni skladem..

Elesh píše:...další už se naskladňovat nebudou/resp. se neobjednávali, takže kdo by chtěl případně i4 od VF tak jedině zbytky kusů na shopech

každopádně 16 a 32 verze nebude

"
.

tak mironet prave zacal s predobjednavkami.. a velkou reklamou ze su prvi... za lidovou cenu: 19990,- ...22990,- ...25995,-

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé