Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jakublukavsky píše:Jsem se chtel zeptat jak je to s mmskama u iphone 4S ?
Nekdo mi tvrdí ze jen z iphonu na iphone a druhej zas ze uz to jde na jakejkoliv telefon poslat a příjmat tak nevim. Díky za odpověď

jakublukavsky píše:Jsem se chtel zeptat jak je to s mmskama u iphone 4S ?
Nekdo mi tvrdí ze jen z iphonu na iphone a druhej zas ze uz to jde na jakejkoliv telefon poslat a příjmat tak nevim. Díky za odpověď
"

barberry.pha píše:...
Pokud posilas obrazek s na jinaci mobil nebo iphone co nema ios5, tak se posle jako placena mms, pokud nekomu kdo ma ios5, a tudiz iPhone, iPad nebo iPod Touch, tak se posle v ramci imessage zadarmo.

Viz zde

STepik píše:@mrzic: určitě neni, ale muzu se jenom zeptat, k čemu by byl?
STepik

ze 3carek na No Signal...ale je to lepsi, nez to bylo na 4ce 

0XEEr píše:OT: Stepik: proc se v kazdem prispevku podepisujes? Vzdyt vsichni vidi, od koho post je..tak me to zarazi:)

zalezi samozrejme od toho, ako clovek pouzivat telefon, ale spytam sa radsej.

)
to bych netvrdil..dneska ty lepsi hry maj 500-1,2GB 

"

"

prý u některých lidí, co měli s baterkou problém stačil Restore přes počítač / Restore bez obnovení zálohy.

mam telefon pouze vybaleny, zadnou obnovu jsem nedelal. Zkusim take jeste restore, ale bojim se, ze to nepomuze. iPhone se abnormalne zahriva, rozhodne vice nez iPhone 3G a pritom ho mam nastaven obdobne... Jsem z toho trochu smutny, v pripade, ze se to nezlepsi, jak mam postupovat? Reklamovat u operatora anebo zkusit kontaktovat primo Apple linku? Docetl jsem se, ze spouste lidem v USA telefon proste vymenili, coz tady asi ocekavat nemuzu a stejne tak nemuzu cekat 30 dni na vyrizeni reklamace... Diky

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé