Díky

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Good job 

sony123 píše:Potvrdzujem ideGood job
Asi po pol hodine sa Siri chytila
Spravil som všetko podla návodu, skúšal asi 5 min vkuse, nič, tak som vymazal ten plist, tiež nepomohlo, rebootol som iphone, vypol/zapol siri, nič. Skúsil som asi 2x, dal som free memori v sb settings a hneď na 1x mi odpovedala.
Neviem či to bolo tým, možno to niekomu pomôže.

nevíte jak to spravit? jinak mi to funguje
(iPad) ale mohli to gui pro iPad jeste trochu vysperkovat

flashcomp007 píše:jěště se chci zeptat ten soubor com.apple.assisstant.plist který je v User/Library/Preferences i když jsem ho smazal tak je tam stále, on se znovu vytvoří po spuštění SIRI?

chce to trpelivost a dodezet postup. Podivej se na ten video tutorial, co jsem tu ve vlakne posilala, ja to delala dle toho chlapka, jestli ti to nejde, smaz plist, vypni siri, rebootni iPhone, pak zmen v plistu atributy, znovu siri zapni a zkus ji. Zkus to vicekrat. Chce to hodne trpelivosti.

flashcomp007 píše:ta aktivace Siri je opravdu jen "HI SIRI" ???
mě to nějak hlava nebere, všem to jede a já se trápím už čtvrtou hodinu a stále špatná odpověď, už mě několikrát vytočila, nevím proč jsem se na Siri tak upjal, ale chci to rozchodit

jednoduchý postup nič som nemazal iba som ju stiahol reštartoval a šlape ako hodinky na 3. spýtanie
vďaka hoši 

fakt to chce trpezlivost
iPhone 4S | black version | 16GB | iOS 6.1.3

ale jak ji reknu, ze kolik je hodin v mem meste a pak to zopakuji bez mesta, jen se zeptam, ze kolik je hodin, tak si uz pak mesto pamatuje. Dokud ji nevypnu a nezapnu znova, vcera to ale do odpoledne slo v poho a az pak to zacalo blbnout.

Richi-xxx píše:no jumperko co daval screeny o par postov hore tak jemu to naslo na slovensku restauracie

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé