Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
seamaster píše:TDa píše:Nainstaloval jsem a všiml jsem si, že když je iPhone zamklý a zapnu/vypnu tichý režim, displej se rozsvítí aby o tom informoval. Nevšiml jsem si že by to tak dřív dělalo..
Mne to robi a pokial si dobre spominam, robilo mi to aj na 4s vzdy, tak neviem, ono to asi ma zmysel, bral som to vzdy ako samozrejmost, preto sa divim, ze to niekomu robi a niekomu nie
TDa píše:Nainstaloval jsem a všiml jsem si, že když je iPhone zamklý a zapnu/vypnu tichý režim, displej se rozsvítí aby o tom informoval. Nevšiml jsem si že by to tak dřív dělalo..
K minipřehrávači na lockscreenu: mě se to líbí - když jste v Hudba.app a udemknete iDevice z lockscreenového minipřehrávače tak ten přechod je hezký jak se to moc nezmění. Mohli by trochu prodloužit jak v minipřehrávači tak v Hudba.app posuvník nastavení hlasitosti, zvlášť v pozdních hodinách se trefuju v rozmezí 0,5-1,5 volume-up-buttonu pomocí toho posuvníku.. Dál: to že se mi líbí neznamená, že ho vítám. Ty hodiny tam prostě chybí.. Nevím jestli je to změna k lepšimu nebo k horšímu. Každopádně je to pro mě drobná změna, která mě moc neovlivní i kdyby to byla změna k horšímu - a to ten minipřehrávač používám často. Když už chci miniplayer, asi chci ovládat hudbu a ne vědět kolik je hodin. Horší když chci obojí, ale je to jen o jedno stlačení HB navíc.
Jinak update se mi zdá takový nijaký - nic extra, mohl to byt klidně 6.0.3
Max87 píše:seamaster píše:Nainstaloval jsem a všiml jsem si, že když je iPhone zamklý a zapnu/vypnu tichý režim, displej se rozsvítí aby o tom informoval. Nevšiml jsem si že by to tak dřív dělalo..
mork4 píše:Max87 píše:[quote="seamaster"]Nainstaloval jsem a všiml jsem si, že když je iPhone zamklý a zapnu/vypnu tichý režim, displej se rozsvítí aby o tom informoval. Nevšiml jsem si že by to tak dřív dělalo..
2L8 píše:Tony1, len nemozem najst nejak original iOS 6.1, vzdy mi da blbosti, alebobeta verzie.
Edit: no uz nic, uz tahamDufam, ze to uz cez DFU mod pojde. Inak skusal som prepisovat ten subor v etc - ten hosts, ale nejako to zmenili v tomto novom iTunes. Neslo mi to ulozit, vraj tu chybu sposobuje ta IP adresa, co treba prepisat kvoli restore.
hp500 píše:Ja mam este 6.0.1 a chcem sa opytat, ci 6.1 riesi problem s wifi. Lebo teraz ked prebudim ifon zo spanku, trva mu nejaku sekundu kym sa prepne z 3G na wifi. Pritom na ipade po prebudeni svieti hned ikona wifi. Cital som tu ze niesom sam...
2L8 píše:JJ prave z tadial taham, som si spomenul zo starych cias, ze to tam jedam vam vediet, ci na IP 5 ide tento restore. A ti co updatovali cez IP a nie iTunes, tak budu vediet ci to na IP5 ide.
EDIT: ved ani ked rucne idem nahodit cez iTunes cez shift restore a stale mi vypisuje tu istu chybu!Ja uz fakt neviem ako by som to mohol restorovat. Nejde to ani cez DFU mod. Co mam preinstalovatiTunes alebo co? Ved to nie je mozne, aby to neslo restorovat. Robi to niekomu este?
2L8 píše:No ved to som presne nasiel, len aj tak to nejde prepisat. Ale keby to bol custom iOS, ale nie je. Moze to byt nieco spolocne s tym, ze som updatoval cez IP a nie cez iTunes? Ved restore by mal byt normalny. Robi to niekomu este?
byeen píše:ale tak aj ked stlacim 2x HB stale vidim kolko je hodin v hornej liste. On vravi,ze nevidi kolko je hodin ak stlaci 2X HB. Ale mozno som to len zle pochopil.
jennydrums píše:Po akutalizaci (OTA) mi zmizely z telefonu vlastní vyzvánění... Někdo podobný problém? Nevím jestli jeto chyba nebo vlastnost po aktualizaci. Při předchozím updatu jsem vlastní tóny neměl takže nedokážu posoudit.
eRiper píše:Pokud máte alespoň v jednom režimu nastavené vibrace, displej se rožínat nebude. Jednoduché a logické, co?
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé