Dostupnost iPhone 4 v ČR

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.

Killingman | úte říj 05, 2010 4:42 pm

Re: Dostupnost iPhone 4 v ČR

Ad T-Mobile:
V pondeli mi dosly dva kusy, takze neco malo jim dorazilo. Nemaji ted ale ani N, ani na reklamace. Bylo mi receno na pobocce kde jsem si sel pro microsim (mimochodem fungovala behem 5ti minut, nechapu proc to treba u Vodafone trva den) ze je problem i s pripadnymi reklamacemi, protoze do 30ti dnu neni vyhlidka dalsich dodavek a mam se modlit, aby se mi ip4 nepodelal, bo jinak mam smolika pacholika...
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vinnetou | úte říj 05, 2010 5:43 pm

Endedy píše:S dostupnosti nedotovaneho iP 4 u Vodafonu to vypada fakt blede.. Jinak v kamennych prodejnach je maj zridka kdy.. Asi skoncim nakonec u SGS. Dnes jsem se ptal v UH a nemaji je a ani o nich nevedi.
OT: Podle mě ne, vem si třeba iP4 16GB, ten už je na eShopu dostupný víc jak 24(!), což je celkem "zázrak", to znamená že zájem opadá a aspoň 16GB (a snad i 32GB) verze by mohla být brzy dostupná i jako nedotovaná. Na infolince to sice neřeknou, ale tam nikdy nic nevědí...
Naposledy upravil Vinnetou dne úte říj 05, 2010 6:57 pm, celkově upraveno 1

Endedy | úte říj 05, 2010 6:48 pm

Jo no, toho jsem si taky všimnul. Beru to jako dobré znamení. Snad dojde další várka a už bude dostatek kusů a zájem menší.

deLiq | úte říj 05, 2010 8:00 pm

T-Mobile má v eshopu dostupný iPhone 4 !
Tak už ne, ani jsem nestihl dokončit objednávku.. Shit !

Freeman_TKOZ | úte říj 05, 2010 8:24 pm

Já jsem ji naštěstí stihl dokončit, někdy kolem 17-18h. Doručení má být 7.10.2010, tak jsem zvědav. Navíc má teď t-mobile akci že ke každé objednávce přes e-shop dá samsung (nějaký šrot- tuším že 1120). Tak snad to dopadne dobře a ve čtvrtek bude u mě. Ale byla to těžká náhoda, jen tak brouzdám po internetu, juknu na t-mobile... a hele... je skladem, vypsal jsem to a je to.

P.S.: Ten jejich "hlídací pes" vůbec nefunguje... nic mi nepřišlo (na mail) a přitom byl skladem :roll:

deLiq | úte říj 05, 2010 8:51 pm

Jo, hlídací pes je totálně nefunkční. Všiml jsem si toho taky náhodou, ale koukám, že příliš pozdě...
Tak snad příště...

Uživatelský avatar Elesh | úte říj 05, 2010 11:02 pm

do každýho shopu VF i4 16gb dorazili tohle pondělí (konkrétně u nás to bylo 22 kusů z toho jich tam ještě 14 je k mání) takže to že vám řikaj že nemaj je divný ikdyž je to možná dáno trafficem shopu kterje je u nás hodně velkej ale na druhou stranu iphony nejdou tolik na odbyt jak by se dalo čekat :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

hrUska | stř říj 06, 2010 9:59 am

tak u VF mají furt problém s 32GB verzí, prej je budou mít 11.10. .. Zajímalo by mě jakej v tom maj systém, když si dojdu do obchodu, kde ho maj a řeknu že ho chci na prodloužení smlouvy, tak mi řeknou, že mi ho dát nemůžou, že si ho můžu vzít jen na body.. :D už sem ho mohl mít před dvouma tejdnama, místo toho musim furt volat na VF linku kde mi už druhej tejden řikaj že se mi ozvou a furt nic.. :/

Uživatelský avatar Viktor Čistič | stř říj 06, 2010 10:18 am

No jo, myslím, že eBay to jistí :D
 iPhone 6S Plus Space Gray 128 Gb, iOS 11.3, No JB
 iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
 MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
 Apple TV
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Juramac | stř říj 06, 2010 10:21 am

O.T. jasne, na ebay se jich neblokovanych valeji tisice..... :mrgreen:

Uživatelský avatar brutus | stř říj 06, 2010 10:26 am

Vcera jsem mel zabavny den... precetl jsem si post v tomhle threadu z Pon Říj 04, 2010 7:18 pm a jelikoz to mam vicemene po ceste do prace tak jsem se v O2 na Vaclavaku stavil... a podobny zazitek jsem snad mel naposled kdyz jsem si chtel koupit pocitac ve Spaleny jeste za komancu:

Ja: Dobry den mate iPhone skladem?
Ona: Proc vas to zajima?
Ja: (v soku) no chtel bych si ho koupit?
Ona: na novou smlouvu?
Ja: ne mame ramcovou smlouvu s O2 a chci vyuzit HW banky
Ona: tak to mate smulu - na iPhone se HW banka nevztahuje
Ja: delate si srandu?
Ona: muzete si pockat na vedouciho bude tu za pul hodiny a on vam to potvrdi
Ja: pul hodiny cekat nebudu - dejte mne telefon do prodejny a ja si zavolam
Ona: telefon nemame muzete poslat email
Ja: ty **** bez do ****
odchazim....
(kraceno - v realu to bylo delsi)

Okamzite jsem volal na firemni linku O2 a ti mne ssamozrejme rekli ze je to nesmysl a ze zjisti o co jde - za 30min volali z5 a omlouvali se ze doslo k "nedorozumeni" a bohuzel vsechny iPhone v prodejne uz jsou "rezervovany".... poslal jsem na O2 stiznost - neocekavam ze by k necemu byla...

----------------------
Po obede jsem potreboval zajit na radnici do Vysocan a u vylezu z metra byla uplne prazdna prodejna O2.... nejdriv jsem ji presel s tim ze na ne **** ale pak jsem se otocil, zasel do vnitr a polozil obligatni otazku..... clovek za pultem odvetil "podivam se" a "32ky nemame 16ky ano" ....

Takze pote co jsem obesel cca 5 prodejen po praze bez uspechu tak ta kterou mam stanici autobusem od baraku je ma..... ironicke.

-----------------------
Odpoledne uz jen trvalo 6 hodin a 5 telefonatu s podporou O2 aby mne deaktivovali starou a aktivovali novou SIMku (s tim ze pri 4 z tech telefonatu lhali/naprosto nevedeli o co jde).

----------------------
Konec whine :) - abych nebyl uplne offtopc - O2 ve Vysocanech vcera meli par kusu 16G skladem - system 4.1 a display neni ani trosku zlutej.

----------------------
Jo a jeste poznamka - nema naprosto smysl se ptat na lince O2 kde maji/nemaji na kamneych prodejnach cokoliv... normalni clovek by ocekaval ze se podivaji do systemu a vidi - kdepak oni ty prodejny obvolavaji! Des bes.
Host
Host

Uživatelský avatar rpodhr | stř říj 06, 2010 2:22 pm

Dnes jsem byl na prodejně Vodafone v Prostějově. A světe div se-měli je..:) a pár jich tam ještě nejspíš je, byl tam zároveň semnou ještě jeden zákazník a ten taky iPhone kupoval..Jinak jsem musel založit novou smlouvu za 200,- / měsíc bude mít přítelkyně 250 SMS a já iPhone..
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar OSC | stř říj 06, 2010 4:05 pm

no jak to tady ctu, tak jsem docela rad, ze jsem ho zakoupil v anglii ... tohle je docela velkej horor... sorry za ot
Macbook pro 17" & Ipad 2 & Iphone 5
Host
Host

D@vid | stř říj 06, 2010 4:34 pm

No nic, takze iPhone 4 16GB je k teda k dispozici pres eshop u Vodafonu naprosto bezproblemu? Tak to asi pápá T-Mobile, welcome Vodafone ...

Cerda | stř říj 06, 2010 6:03 pm

Včera jsem koupil iPhone 4 (CZ neblokovany) v jednom eshopu (v Brně maj pobočku) za 16499,-, meli ještě pár kusů. Navíc prodavač říkal, že maj zejtra dojít další (asi podepsali smlouvu s dáblem, že je maj:). Takže kdyby chtěl nekdo koupit bez smlouvy....
Tady je odkaz http://www.digitalexpert.cz/apple-iphone-4-16gb.html - (maj psáno skladem)
Host
Host

carlooser | stř říj 06, 2010 7:20 pm

Podelim se s vama o svou zkusenost. Smlouvu jsem s T-mobile prodlouzil 28.8.2010. Po jejich slibovani, naslednem mem urgovani, vyhrozovani, opet dalsi slibovani a nasledne dalsim urgovani a vyhorzovani, telefonovani na linku, mi dnes prisla SMS, ze DPD ma pro mne balicek a zitra bych mel iPhone 4 mit. Bylo to tedy martyrium neskutecneho kalibru. Priste na to asi se*u. :shock:

Freeman_TKOZ | stř říj 06, 2010 8:15 pm

Včera v 17:21 objednáno u T-mobile.
Má k tomu být i samsung (nejnižší třída) v rámci před-vánoční akce.
Dnes ráno jsem kontroloval stav objednávky - vyexpedováno
Dnes odpoledne volalli z DPD kdy přesně mají doručit balíček

Takže snad dobré :wink: , jen jsem teď mimo, tak jsem se domluvil na doručení v pátek.

Vinnetou | čtv říj 07, 2010 2:33 pm

nevíte někdo kdy bude iP4 16GB nedotovaný? Dyť už je 3 dny skladem.
A taky pls, vysvětlí mi někdo jak koupit iphone bez tarifu i když tam nabízí jen s tarifem?

Milouss | čtv říj 07, 2010 2:33 pm

Mate, prosim, nekdo zkusenost s timto shopem?
http://www.apple-chytre.cz
Pisou, ze maji skladem jak 16, tak 32GB a ceny nizke...
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | čtv říj 07, 2010 2:34 pm

Vinnetou píše:nevíte někdo kdy bude iP4 16GB nedotovaný? Dyť už je 3 dny skladem.
A taky pls, vysvětlí mi někdo jak koupit iphone bez tarifu i když tam nabízí jen s tarifem?

To si delas srandu :?: :!: dyt uz ti to tu ubylo popsany x-krat, tak to ksakru zkus tak udelat :!:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Endedy | čtv říj 07, 2010 3:38 pm

Vinnetou píše:nevíte někdo kdy bude iP4 16GB nedotovaný? Dyť už je 3 dny skladem.

taky čekám na nedotovaný. Zatím ho tam nelze asi koupit nedotovany, vzdy to k tomu nabizi nejakou simkartu s kreditem...

nalevka | čtv říj 07, 2010 3:42 pm

JE TO DOMA KLUCÍÍ!

Po bojování s alzou skoro měsíc a pár dní, taťka dneska volal na O2 a byl tam POSLEDNÍ kus 32GB. Jsem tak rááád wuaaaa

Uživatelský avatar tvosi | čtv říj 07, 2010 3:44 pm

to je zajimavy, ze me to jde, proste si u Vodafone dejte s tarifem na miru, pak kliknete na sestavit a vse zvolte za 0,- -> vyskoci plna cena, tj 15 577,- a hotovo 8)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

KIWI | čtv říj 07, 2010 4:21 pm

nalevka píše:JE TO DOMA KLUCÍÍ!

Po bojování s alzou skoro měsíc a pár dní, taťka dneska volal na O2 a byl tam POSLEDNÍ kus 32GB. Jsem tak rááád wuaaaa

závidím ti ,ale zítra jedu do nákupního centra Chodov tak se v O2 zeptám na 32GB ,nebo nevíte jak to na chodově vypadá ,abych se netěšil zbytečně

Endedy | čtv říj 07, 2010 4:24 pm

tvosi píše:to je zajimavy, ze me to jde, proste si u Vodafone dejte s tarifem na miru, pak kliknete na sestavit a vse zvolte za 0,- -> vyskoci plna cena, tj 15 577,- a hotovo 8)

ale furt vidím v košíku novou simkartu, a jak bude vůbec napsaná faktura v tomto případě? Bude to přímo na mé jméno?

Vinnetou | čtv říj 07, 2010 4:44 pm

tvosi píše:to je zajimavy, ze me to jde, proste si u Vodafone dejte s tarifem na miru, pak kliknete na sestavit a vse zvolte za 0,- -> vyskoci plna cena, tj 15 577,- a hotovo 8)

a navíc: chce to po mě číslo občanky, rodné číslo, nějakou jistinu za 500,- ještě číslo nový simky atd. To u normální objednávky "Bez SIM karty" nic takového není.

Uživatelský avatar House_MD | čtv říj 07, 2010 4:46 pm

Samozřejmě, že to chce volací jistinu a číslo OP, protože ty chceš od nich nový tarif. A podmínky pro poskytnutí tarifu jsou takovéto.
I když ten tarif je vlastně "žádný"
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Freeman_TKOZ | čtv říj 07, 2010 5:41 pm

Tak už je doma, to byla rychlost, kterou jsem ani nečekal. Když jsem si byl v T-mobile pro microsim tak na mě s údivem hleděli jakto že se mi ho podařilo dostat, že už ho neviděli ani nepamatují (se tam seběhla celá pobočka :D )

Endedy | čtv říj 07, 2010 5:57 pm

Neví někdo kdy má prijít další várka iPhonů 4?

trminek | čtv říj 07, 2010 6:11 pm

Neuvěřitelnéééé, T-mobile mi dnes poslal iphone za body.. Kdyby někdo chtěl v pondělí bude jeden volnej za rozumnej peníz :D verze 16 GB...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

polom | čtv říj 07, 2010 6:12 pm

Tak moje zkusenost s vodafone. V utery jsem poslal smlouvu, ve stredu poslali balicek a dnes (ctvrtek) uz mam iphone 16GB verzi doma :) to je rychlost :)
Host
Host

Vinnetou | čtv říj 07, 2010 6:23 pm

Endedy píše:Neví někdo kdy má prijít další várka iPhonů 4?

u VF by to mělo 11.10 a to 32GB verze, 16GB ještě jsou

Uživatelský avatar FlyawayMonkey | čtv říj 07, 2010 6:55 pm

trminek píše:Neuvěřitelnéééé, T-mobile mi dnes poslal iphone za body.. Kdyby někdo chtěl v pondělí bude jeden volnej za rozumnej peníz :D verze 16 GB...

Pristi pondeli ?? Tatka si bude prodluzovat smlouvu a v prodejne se ptal a rekli mu ze iP4 muze mit za 10 000 kvuli tomu mesicnimu plneni... Mam si ho rezervovat v prodejne nebo pres e-shop ?? Mam aspon vetsi sanci ze ho budu mit skrz to prodlouzeni smlouvy ?? diky :)
iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPod Shuffle, iMac 21,5, other stuffs :)
Host
Host

Endedy | čtv říj 07, 2010 6:55 pm

Aha, vidim, ze se nemaji moc k tomu aby naskladnili nejaky vetsi pocet kusu a znovu prodavali za plnou cenu. Ale je zajimave, ze kdyz se clovek nekde zepta jestli je maji, tak vetsinou reknou, ze ne.

Uživatelský avatar Elesh | čtv říj 07, 2010 9:03 pm

VF centrum černý most iphone 16GB skladem circa 6-8 kusů (nerezervovaných)
pouze k novým tarifům nebo dotovaný po dvou letech

osobně nevim proč si ten tarif u vodafone neuděláte třeba s tim nejnižším plněním 177,- když vás to peněžně stojí stejně (iphone) akorát 6 měsíců máte prostě simkartu kterou aninemusíte používat a pošlete 200,- každej měsíc ....
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

D@vid | čtv říj 07, 2010 9:15 pm

Jestli je to OT, tak sorry ... ale teda chci se ujistit, u VF abych dostal telefon za tech cca 14 200,- pri minimalni utrate 177,-, tak jak dlouho to musim minimalne platit? Pulroku jak tady pisete? Mam zkusenost jen z TM, kde to byvalo vzdy na dva roky.. diky za odpoved

Endedy | čtv říj 07, 2010 9:17 pm

Elesh: Chci ho za plnou cenu, k vuli moznosti odpoctu DPH.

D@vid: Spravne. Po pul roce tarif muzes zrusit.

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv říj 07, 2010 9:20 pm

Dostupnost iPhone 4 v ČR

Tak si ho kup nekde na fakturu a odecti si dph a mas pokoj.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Endedy | čtv říj 07, 2010 9:36 pm

Nj, ale proc davat 17k kdyz muzu dat 15,5k. Kdybych chtel, tak uz bych to tak udelal davno. :wink:

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv říj 07, 2010 9:45 pm

Dostupnost iPhone 4 v ČR

Tak tady porad nepis dokola jestli uz bude bez smlouvy! Mel sis ho koupit hned prisel do prodeje a mel by si pokoj, kdyby si ho tak chtel tak sis ho koupil nekde na fakturu, odecetl si skoro 4 tisice a mel v by si ho levneji nez ti co ho maji za nedotovanou, chces usetrit tak cekej a nespamuj tady porad kdy co a jak. Tim to se omlouvam za OT ale uz to tady bylo promazano od podobnych prispevku a po tydnu je to tady zase.

Jak psal Tvosi 3.10.
tvosi píše:Promazano od cca 6 prispevku, ktere meli nulovou vypovidajici hodnotu :!: zdrzte se zde svych narku nad tim, ze ten telefon ted neni, nemuzete ho sehnat bez uvazku a blablabla :!: za takoveto prispevky a za OT budu priste rozdavat BAN :!:
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech