Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
OT: Podle mě ne, vem si třeba iP4 16GB, ten už je na eShopu dostupný víc jak 24(!), což je celkem "zázrak", to znamená že zájem opadá a aspoň 16GB (a snad i 32GB) verze by mohla být brzy dostupná i jako nedotovaná. Na infolince to sice neřeknou, ale tam nikdy nic nevědí...Endedy píše:S dostupnosti nedotovaneho iP 4 u Vodafonu to vypada fakt blede.. Jinak v kamennych prodejnach je maj zridka kdy.. Asi skoncim nakonec u SGS. Dnes jsem se ptal v UH a nemaji je a ani o nich nevedi.
Vinnetou píše:nevíte někdo kdy bude iP4 16GB nedotovaný? Dyť už je 3 dny skladem.
A taky pls, vysvětlí mi někdo jak koupit iphone bez tarifu i když tam nabízí jen s tarifem?
Vinnetou píše:nevíte někdo kdy bude iP4 16GB nedotovaný? Dyť už je 3 dny skladem.
A taky pls, vysvětlí mi někdo jak koupit iphone bez tarifu i když tam nabízí jen s tarifem?
nalevka píše:JE TO DOMA KLUCÍÍ!
Po bojování s alzou skoro měsíc a pár dní, taťka dneska volal na O2 a byl tam POSLEDNÍ kus 32GB. Jsem tak rááád wuaaaa
tvosi píše:to je zajimavy, ze me to jde, proste si u Vodafone dejte s tarifem na miru, pak kliknete na sestavit a vse zvolte za 0,- -> vyskoci plna cena, tj 15 577,- a hotovo
tvosi píše:to je zajimavy, ze me to jde, proste si u Vodafone dejte s tarifem na miru, pak kliknete na sestavit a vse zvolte za 0,- -> vyskoci plna cena, tj 15 577,- a hotovo
Endedy píše:Neví někdo kdy má prijít další várka iPhonů 4?
trminek píše:Neuvěřitelnéééé, T-mobile mi dnes poslal iphone za body.. Kdyby někdo chtěl v pondělí bude jeden volnej za rozumnej penízverze 16 GB...
tvosi píše:Promazano od cca 6 prispevku, ktere meli nulovou vypovidajici hodnotuzdrzte se zde svych narku nad tim, ze ten telefon ted neni, nemuzete ho sehnat bez uvazku a blablabla
za takoveto prispevky a za OT budu priste rozdavat BAN
![]()
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé