Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Presne obracene. Na b1 mi toho dost neslo (psal jem to sem). V b3 ty aplikace bezi bez problemu (Shazam, TouchToDo). Jestli mi jde i IM+ jsem nezkousel, presel jem na Nimbuzz.Golf píše:Tak v jedničce mi fungovaly skoro všechny doinstalované aplikace, dvojku jsem raději ani nedal, trojka vypadala celkem OK. Ale pouze do okamžiku, než jsem zjistil, že oproti jedničce většina programů okamžitě po spuštění spadne... Jak jste na tom vy?
pe.kova píše:v beta 3 se mi stala zajímavá věc. Schválně kdo jí najde
beky02 píše:Zaznamenal jsem takovej problém s telefonováním. Když mi někdo zavolá a já to vezmu, tak chvilku trvá než mě někdo slyší. Je prý slyšet jakoby zvednutí, chvilku ticho a asi tak po 1-2 vteřině můj hlas. Máte někdo stejný problém?
Paly píše:Odstranil si ikonku fotaku z Multitaskingu a ona tam aj tak ostala (ako keby tam bola 2x) Spravne?
iMaty píše:- Mám O2 a od bety 3 mi začalo ukazovat v místech, kde není 3G síť ukazovat E, což je divný, protože předtím na stejných místech jsem tam měl jen "kolečko" a druhej iPhone s OS 3 ukazuje jen "kolečko".
Mám OS3 O2 a začal jsem chytat asi před 3 dny EDGE v Brně kde nikdy nebylo - s tím nemá beta asi co dělat
Julek píše:po dlouhé době jsem rád že na 3GS nemám JB a může si nový FW nacpat do iPhonu
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]