ochm | stř pro 21, 2011 11:30 pm
Vcera kuryr dovezl 4S/16G, dal jsem do nej TMO SIM (starou orezanou), vse bez problemu, radost a orgasmus...
Ale az do doby nez jsem ja debil nainstaloval 5.0.1 (pres wifi rovnou do telefonu)
Nasleduji vypadky signalu, dlouha odezva na zadani PIN, nemoznost posilat SMS (ani jednu), odhlasovani od site...
Kdyz se SMS pokusim poslat, z telefonu se nasledne neda zavolat, jen v repraku po vytoceni cisla divne cvaka. Pak se telefon od site odhlasi, a kdyz sit znovu najde da se s nim telefonovat. Pokud se pokusim zase poslat SMS, tak se to cele opakuje.
Komunikace s Apple Care celkem tristni, radili mi stahnou A06, ale nedokazali mi vysvetlit proc si ji vcera telefon nestahl sam, kdyz uz je nejakou dobu publikovana.
Nicmene telefon se restore pres itunes branil, koncilo to vzdy chybou - cerstva instalace iTunes nepomohla.
Nakonec jsem si stahl cely IOS A06 (nekde je tu ve foru odkaz), a nalil ho do telefonu (Shift+Restore).
Vysledek? Zadna zmena! Telefon se chova stejne.
SIM poskozena nebude, ve starem 3G chodi normalne.
Zkusil jsem i jinou SIM, asi mesic starou, taky oriznutou, od VF, vysledek a chovani totozne.
Uz mam na Apple objednanou expres dodavku (vymenu telefonu), protoze nic jineho se s tim delat neda. Kdo tvrdi ze da, keca, nebo at se predvede...