Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Akorát zatím na iOS 5GM nefunguje PkgBackup na obnovu aplikaci ze Cydia
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
Když mám GM bude potřeba nahrát finální verzi v případě, že to bude stejné sestavení nebo nebude a budou fungovat normálně aktualizace a bude se to tvářit jako finální verze? Dík
to ti tady nikdo nepovi, se uvidi az v budoucnu...kazdopadne ja si myslim, ze jediny problem by mohl byt pri update na vyssi FW, kdy mozna nepujde OTA update..jinak problem nevidim
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
Pokud nevydaji rovnou ios5.1 jak se nekde psalo ale ios5, tak bude stejna jako gm verze a update se delat nemusi, a dalsi ostatni updaty by uz meli jit pres OTA, takze pockat do zitra co vydaji a pak se uvidi jestli bude potreba prehravat nebo to zustane stejne.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
ios5 GM mám hned co vyběhla, z počátku jsem byl nadšen, vše fungovalo bez problémů, telefon svižný, konečně synchronizovaní i úkoly z exchange, paráda, ale....od včerejška telefon zamrzá, dnes se dokonce dvakrát restartoval.....tak není
Ahoj lidi, nejsem si jistý jak to je s tím, že GM je stejná jako finál. Pořád mi to hapruje na mém IP nejde Reader nenašel sem ho, nejde si udělat vibrace, vím že když sem udělal první restore tak sem měl tlačítka on/off po druhým restore jsem měl jen 0/I tak nevím. Je toho možná více. Dle mého názoru je v GM ještě něco vypuštěné a bude to dodané do finalní verze. skoušel jsem jak z backupu tak i čistý a pokaždé je to o něčem jinám
Faramir píše:Na iPadu jsem spokojený až na to, že mi nefunguje Stanza, bééé
chtěl jsem napsat, že mně Stanza na Iphone jede, ale raději jsem to ještě zkusil a taky nic. a to jsem měl za to že jsem minulí týden nějakou povídku četl....asi ještě teda před updatem
Aktuálně na twitteru: "Jablíčkář.cz iOS 5 se možná opozdí o 4 dny, vyšlo by tedy 16. 10. Alespoň to tvrdí nejmenovaný zaměstnanec Vodafone 21 minutes ago"
Nemám mail na iCloud (@me.com) Apple ID mám na email.cz, což mám nastavený i v iMesage automaticky.
Jinak stává se vám, že když kliknete, tak zůstane jen požadovaná věc modrá? Třeba něco v nastavení, teď jsem kliknul na nastavení zpráv a jen to zmodralo. Musel jsem kliknout znova.
iPhone 3G - 8GB black iPhone 4 - 16GB black iPhone 5S 16GB Silver - iOS 8.3 iPhone 6 - 16GB gold iPad mini - 16GB wifi white AppleTV 3
Info k iMessage: Na iPhone mám zaregistrovaný jak tel. číslo, tak i email. Na iPadu jen email. Pokud přijmu iMessage na email, zobrazí se mi na obou zařízeních, stejně tak i pokud odesílám, vidím odeslanou zprávu na obou zařízeních. Stejné je to po přečtení zprávy, na jednom si ji přečtu, na druhém je už mezi přečtenýma.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15 iPhone X, iOS 13 Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6 Apple TV4
Jak se vam zda iOS 5 GM na iPADu 1? Me pripada, ze se iPAD zpomalil. Snad budou postupne doladovat aplikace. Uz s tim zacal i Apple, vysla aktualizace iBooks.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K AW4