Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ochm píše:Vcera kuryr dovezl 4S/16G, dal jsem do nej TMO SIM...
STepik píše:To s tim BT neni pravda! Ja mam w7 a pres BT sem ip pripojil bez problemu a poustel jsem pisnicky z iphonu do repraku od pc...
Tucnakkk píše:muj prolem se dokonale vyseris:D ted už mi nejde vubec nic:D... vecer jsem zalehl ke spanku podival se kolik jehodin vše šlo a rano se probudim a mobil nejde zapnout tak sjem si rekl ze je vybity tak ho dam do nabiječky a taky:D tak zitra jdu na reklamaci...a tu sim si rovnou vymenim za tu original micro sim
jeenik píše:to nevim, zda toto operator uzna? ten dev jsem sehnal za 120 penez (Kč)
vbruno píše:Ale já to čekám, protože to tak bylo prezentováno, chápeš. Podle mne má iPhone 4S vydržet stejně jako iPhone 4. Jako uživateli mi je úplně jedno, jak toho Apple docílí, ale čísla mluví jasně. Kromě stand-by by to mělo držet prostě stejně.
PS: A neomlouvej seJá chápu co chceš říct, ale Apple by netvrdil něco když by to nebyla pravda (do jisté míry)
C0R3 píše:Take mi vyměnili sim zadarmo za novější sim s menším čipem a ořízly ji ale pokud nemáš problémy si štastný člověk milacekmartin závidímTaky ti ořízli tu novou sim ?
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé