Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Domy007 píše:Chodi sem, ale prednost ma zapad. V tehle polovine listopadu ma prijit vetsi dodavka 32GB i k nam.
Domy007 píše:dohodl jsem se ale s jedním tejpkem z infolinky že jakmile přijdou že mi zavolá...snad je na něj spoleh
Vinnetou píše:mám takovej pocit že už polovina listopadu byla. dneska jsem jiim tam volal a o žádný dodávce 32GB nic nevědí, dohodl jsem se ale s jedním tejpkem z infolinky že jakmile přijdou že mi zavolá...snad je na něj spoleh
Alo píše:V pondělí 22. 11. má přijít dodávka 32gb iphone 4 do O2 v OC Nový Smíchov. Ve čtvrtek jsem se tam byl ptát.
A preco je taka zahadna situacia s 32gb verziou? Jednoducho, apple oficialne na SR a CZ nedodava 32gb verziu. Prednost ma zapad. Konkretne tieto modely su dovezene z FR od nejakeho operatora, ktoreho skladove zasoby presahuju poptavku. Kusy takto dovezene na oko klienta rovnake, rovnaka krabicka, rovnaka zaruka, aj tak apple dodava len 1year world warranty, na zaklade zakonu v danej krajine si uz servis pyta od apple suciastky.
S 16gb verziou je to normalne, ta je k nam dodavana oficialne priam od logistiky applu.
lukasm píše:Tak pánové nový termín dodání iPhone 4 32GB do Vodafone je 29.11. 2010. Jsem zvědavý zda budou a kolik takových termínu ještě bude
babca píše:Tak to nevím, od září nikdo nezavolal, a nestačí být domluvený ani s několika naráz.
Design píše:e-shop->hlídací pes->čekat->do týdne až 10 dní je tvůj
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé