Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
tvosi píše:GM bude uvolnena po keynote (jako loni u 3.0), pro vsechny usery tak do mesice
Alex-alex píše:Na 3G funguje FuzzyBand na downgrade
http://www.ihackintosh.com/2010/04/down ... fuzzyband/
f.a.n.o píše:do mesice? proboha proc tak pozde??? doufam ze v utery rano uz budu downloadovat
murder - 9.6.2009, 16:59 píše:Tak jsem právě taky nainstaloval fw 3,0 nikde nejsem aktivovaný, nejsem ani v DEV programu, po instalaci jsem jen dal aktivovat a jede to...
dodulo píše:to ano ( na tych prvych verziach ), ale na videu to predvadza na 3GS
dodulo píše:tak vrtal som sa trochu v historii a dobre som si pamatal
- firmware 3.0 GoldMaster - 7A341 ( pre DEV ) bol vypusteny - 8.6.2009 cca o 23:00
- firmware 3.0 final 7A341 ( rovnaky build ako GoldMaster ) pre beznych userov - 17.6.2009 cca 19:00
este dodam, ze GoldMaster bola bezproblemovo nainstalovatelna na iPhone 3G a to aj bez toho aby bol tento iPhone registrovany v DEV programe, taktiez pripominam, ze verzie GoldMaster a final boli totozne a nijak sa od seba nelisili
tu je dokaz namiesto slubov
murder - 9.6.2009, 16:59 napsal:
Tak jsem právě taky nainstaloval fw 3,0 nikde nejsem aktivovaný, nejsem ani v DEV programu, po instalaci jsem jen dal aktivovat a jede to...
osobne si myslim, ze Apple dal GoldMaster pre DEV preto skor, aby mohli poslat aplikacie na schvalenie a taktiez preto aby trochu korigoval zataz jeho serverov, ale aj tak ked vypustil 3.0 final tak problemom sa nevyhol
takze osobne si myslim, ze podobne to bude aj pri fw 4.0, zajtra Apple pravdepodobne vypusti verziu 4.0 GoldMaster a bude nainstalovatelna aj na iPhone, ktory nie je registrovany v DEV programe, tot moja dedukcia, ale ono to moze byt aj vsetko inak, nechajme sa prekvapkat
eKSBii píše:Na stránce Apple http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/ je u iPhone 3G vidět tapeta na pozadí menu. Takže to teda nakonec aktivovali?
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé