hrubesdusan | čtv pro 02, 2010 11:26 pm
Situace u T-Mobile:
Ve středu ráno (10:00) volám na infolinku, abych se zeptal na skladovou dostupnost iP4. Slečna mi zdělila, že je nemají, ale že je mají dostat v pátek, že si mám zavolat po 14:00. V 16:30 volám opět na infolinku, ale teď mi jeden muž řekl, že neví, kdy dojdou, že nemá žádnou informaci. Tak fajn, to by se dalo překousnout, ale když dnes ráno vstanu a jen tak mimochodem mrknu na e-mail a najdu ve schránce zprávu od T-Mobile, že iP4je dostupný (přes hlídacího psa), to se mi moc nelíbilo, tak jsem se snažil dovolat na infolinku, protože mi nešla smlouva prodloužit přes e-shop. Asi 45 min jsem se snažil tam dovolat a nic, žádný operátor pro mě nebyl volný, tak super. Pak jsem se tam naštěstí dovolal a tak jsme provedly objednávku a nakonec ze slečny vypadlo, že už nejsou, že ráno byly, její kolegyně nějaký objednávaly (pro svoji vlastní potřebu) a jestly taky nějací zákazníci? Tak dobrý, nasraný jsem byl až na půdu, ale nedá se nic dělat. Pak jsem zkoušel několikrát vyplnit objednávku, ale na konci vždy se mi iP4 objevil červeně (není na skladě), ale v e-shopu měly u telefonu tlačítko Koupit. Ve 14:00 další e-mail od hlídacího psa ale u telefonu bylo Dočasně nedostupný, tak jsem jen tak pro zajímavost dokončil objednávku a světe div se, telefon červeně nesvítil, tak jsem zkusil odeslat objednávku a v pondělí uvidíme. Pak jsem cca 2x se podíval na e-shop a vypadá, že iP4 mají pořád skladem. Tak nvm, ale na fóru jsem četl že jeden nejmenovaný muž objednal iP4, ale nic, dvakrát během dne mu došla zpráva od hlídacího psa, ale až napodruhé se mu podařilo objednávku dokončit a pak mu stejně večer volali z T-Mobile, že udělaly chybu, že iP4 je nedostupný.
iPhone X 64 GB CZ
Macbook Air 13" Retina 2018
Watch 4 44mm
Airpods