Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
d3x_Dark píše:Hmmm.... Nejde mi nainstalovat iOS4 GM do iPhone 3G (bez JB) přes Shift + Check For Updates, píše to Error 3002. Trošku jsem googlil a zjistil jsem, že to jde, pokud člověk použije Shift + Restore, ale tak nějak si nejsem jistej, jestli tim nepřijdu o data...
marsoft píše:Viz moje zdesena zprava o par prispevku vyse...mohu potvrdit, ze ikdyz se po nahrati iOS4 GM neobnovi aplikace, tak po jejich opetovnym nahrani do mobilu data z nich zustanou. Jediny o co clovek prijde je puvodni rozlozeni ikon (obnovi se dle abecedy) a jeste jsem prisel o nastaveni melodii u jednotlivych kontaktu. Jinak vse jede jak ma a kdyz mi pri nahravani aplikaci prisla na ICQ zprava, tak se hned sama, jeste behem synchronizace objevila jako push notifikace z BeejiveIM...takze don't worry
d3x_Dark píše:Stejně se bojim!Co kontakty? Jak řikam, nemam je nikde zálohovaný. Tobě se obnovily z přímý zálohy, nebo prostě z tý obecný zálohy iPhonu, kterou si iTunes dělá automaticky?
caesar píše:muzete uz prestat s tim OT ohledne toho jak updatovat system co se obnovi, co neobnovi, jak to provest aby zustala data atd...? Tohle vlakno je o zkusenostech s iOS 4.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé