Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mamut píše:yesterday zustalo
edit:budik uz funguje normalne kdyz si ho nastavite jenom na pracovni dny tak vzbudi vcas
hafik píše:Popisek Yesterday je ostuda...
matouch350 píše:Tvosi: To s tebou tedy nesouhlasím. Pokud ho restornou, tak máš alespoň nějaké přibližné vodítko, kde iPhone v poslední chvíli byl a pokud budeš mít štěstí a zloděj rostoroval doma, tak máš vyhráno
sudo dscacheutil -flushcache
Shark NX píše:Tak asi som nasiel VELKY problem. Apple sice spristupnil MobileMe aj zdarma ale podla vsetkeho dodrbal jednu velmi dolezitu vec.
Nechcu sa mi synchronizovat kontakty z MobileMe.
Moze to niekto vyskusat?
Uniqat píše:Ako zmizli. mne idu.. aky mas ipod ?
No ked to ani zajtra nepojde tak ich asi zastrelim ... Mam od nich Full Account a bol by som rad keby fungoval tak ako kedysi.ScorpionSX píše:Práve som skúšal MobileMe free trail a tiež sa mi kontakty nezosynchronizovali. A takisto mi nechcelo načítať webové rozhranie mailu. Imho to bude asi preťažené, ale skúšať už to teraz nebudem, účet som dal zrušiť.
7luke.com píše:ale zase naopak koukám, že když napíšu "u" na začátku slova a pak ťuknu boční klávesu s diakritikou (čárka), napíše se automaticky "ú", zatímco když to samé dělám uvnitř slova, udělá se automaticky "ů" 8
Tea Racer píše:kdyby apple neco delal s rychlosti u 3G, tak by to napsal do vylepseni, jako minule. Necekej vubec nic
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé