Pri pristupu pres ID apple ktere je to co se pouziva i na nakupy aplikaci se mi na mobileme zpristupni pouze vyhledavani - dokonce se podle toho zmeni i uvodni prihlasovaci stranka, ale pokud chci pouzivat mobileme jako sync pro kalendar atd musel jsem si zalozit novy pristup kde prihlasovani je na zaklade mobileme mailu. napr
superbobo@me.com a heslo. v tomto momente se zmeni i prihlasovaci obrazovka kde se objevi ikonky ostatnich sluzeb co pod mobileme patri. Nicmene toto prihlaseni mi nefunguje, a kdyz to prihlasim pres ID apple tak v nabidce na strance je pouze lokalizace iphonu a ipadu a nic jineho. Nemam kdekoliv cokoliv menit.
EDIT:
Tak už jsem to vyřešil, moc nechápu kde se stal problém, ale jak jsem to nakonec vyřešil (za 5 minut 12). Potreboval jsem se prihlasit pod uctem s koncovkou @me.com ktere mi stale tvrdosive hlasilo ze je spatne ID apple, což jsem stále chápal že myslí to ktere používam pro např. nákup aplikaci na ipad nebo iphone, ale je uplne jine. Nicmene v ipadu jsem zkousel aktualni heslo k @me.com loginu v aplikaci iDisk a tam to fungovalo. Zkusil jsem tedy, ac to na ipadu fungovalo ale na webu ne, o resetovani hesla a dal jsem tam jako email @me.com. Po asi 15 minutach mi prisel mail kterym jsem vyresetoval heslo a vlozil jsem tam naprosto totozne to, ktere tam bylo predtim. Na ipadu v iDisku se to stale tvarilo ze je vse v poradku a pro nej se nic nemenilo. Nicmene zkusil jsem se znovu prihlasit pres login @me.com a to heslo ktere tam bylo predtim a ted jsem ho tam zadal znovu, a hle uz jsem se tam prihlasil, zrusil platbu, tim se mi vypnul mobileme ucet pod loginem @me.com a stejne se to tvarilo i na iPadu. Takze jsem to stihnul, ale za dost velkych nervu.