(pozn.rony)

se smlouvou samozrejme

v predprodeji 7 rijna... prodavat se bude 14 rijna

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
shauriq píše:... RONY .. nejaky cech bloggoval ze pracoval na zakazke pre apple.. konkretne na nahravani hlasovych prikazov.. a ze slo o veeeela.. veela slov a viet.. takze az tak zle by som to nevidel
Goyer píše:Ja do 4S musim, potrebuju dalsi telefon, ale mrzi me, ze jsem cekal 2mesice jen kvuli tomu, ze prijde iphone5 a ted je to 4S... pro normalniho uzivatele funkce na nic... chtel jsem spis design, ale ma to logiku ze to udelali jak to udelali... ale cele to pro me straci... jobs je pric, takova ta euforie a to co apple delalo applem me po teto note trochu opustilo
tvosi píše:pro me je to celkove dosti zklamani..nic revolucniho, nic co by dotahlo naskok Samsungu..za rok a kus vymenit procesor a dat do telefonu lepsi fotak...nevim ale rekl bych, ze to s prodeji nebude moc ruzove..
pe.kova píše:tvosi píše:pro me je to celkove dosti zklamani..nic revolucniho, nic co by dotahlo naskok Samsungu..za rok a kus vymenit procesor a dat do telefonu lepsi fotak...nevim ale rekl bych, ze to s prodeji nebude moc ruzove..
plně souhlasímto už mohli představit v červnu
mrzí mě také, že nebylo více pohovořeno o nových ipod touchích (co, kolik, kde)
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé