Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mrzic píše:Pro ty, kdo uz maji GM verzi. V beta 7 mi nefunguje hudba, neprehraji pisnicku a hned mi to spadne na seznam. Vim, ze to nedelalo vsem, ale par lidi to zde popisovalo. Jak je to v GM?
tomcop píše:Ja som mal pri update chybu 1661, pri shift+restore 3194. Pripojil som iPhona na PC, vypol, dal ho do DFU modu a potom nainstaloval GM. Teraz sa mi obnovuju data z iCloud a vyzera, ze vsetko slape ako ma.
funn3r píše:Může mi nekdo vysvětlit jak to nahodim do svého zařízení, itunes betu 7 mám, ipsw taky ale nějak nevím jak dál. Díky
pistak píše:
A keď v iTunes dáte aktualizácia? Mne hodí toto a niečo podobné aj v iPhone... Hm?
kalab.petr píše:Zdravím, mám takový problém, když chci udělat restore a nahrát GM, tak klasicky přes shift + restore (obnovit), ale problém je v tom, že iTunes nereaguje na ten shift a obnovuje rovnou. Mám mac (lion), nevíte někdo, co s tím?
skobi76 píše:Nefunguje mi shift+ obnova,mám macbook pro. Spustím iTunes,stlačím shift + obnovu a hodí mi klasickú obnovu.Nehodí mi tabulku k výberu ipsw.
barberry.pha píše:U maca se musi podrzet alt a kliknout na restore.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé