Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tribula píše:By ma inak velmi zaujimalo preco sa skratila pohotovostna doba oproti 300hod pri iPhone 4 na 200 hod pri iPhone 4s...
to mnohe vypoveda

jde mi o rychlost vyřízení a věřím, že právě u Applu by mohla být rychlejší než u operátora...
to samé rychlost, foťák, ... wow 

vím jak to funguje, spíš mě zajímalo, jestli s tím němá někdo nějakou zkušenost. Nic víc. Uvidíme, restore za mnou, vše vypnuté, nic jsem neinstaloval, dokonce jsem povypínal Siri, Facetime a podobné blbůstky... jsem zvědavý. Pouze mě při tomhle nastavování zarazilo, že se iPhone zase celkem dost zahřál...
Jirkus píše:Mohl by nějaký šikovný majitel iPhonu 4s vyfotit stranu textu o velikosti A4 (nebo list nějaké knihy) a obrázek v plně velikosti pak někam upnout? Díky!

ja mel ted cca tyden v reklamaci iph4 a pouzival jsem nekolik let starou nokii a nabijel jsem ji za tyden 2x a to celkem dost volam
Ja bych to uzavrel tim, ze je dulezite zda 4S vydrzi v plne zatezi alespon 1den a to snad vydrzi, nebo ne?

nemuzu posoudit, ja ho nemam....pokud to tak opravdu bude, nikdy si ho nekoupim.

tvosi píše:
tady to mas, ale nemam v pokoji ted idealni svetelny podminky

kazdopadne ted po restore a nepouzivani od meho posledniho prispevku, je baterka stale na 100%!! Uvidime co pres noc a pak zkusim zapinat a instalovat.. Asi je to SW problem, ale nepredbihejme...

FruFru píše:resi se to tady. me osobne to k vetsi vydrzi na ios5 a 3gs pomohlo
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=49016
Akosi to ide dolu vodou s inzinierstvom technologii a software pre iphone...

bolo to nieco ine zdala sa mi krabica velmi uzka, resp. ak je balenie vacsie, je na to nejaky dovod? pribudlo nieco v baleni? Lebo aj teraz nachadzam na youtube videa a niektore iPhone 4 maju "tucne" krabice, zeby US verzie?

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé