Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

DropaDred píše:ak uvidíte náhodou záznam celého keynote, tak ho linknite...videl som, že cnn či ktorá stanica mala live stream, takže verím, že tam bude aj full záznam

ved minula keynote bola uploadnuta 2 hodiny po live predstaveni

Otisky to ani nesnímá celý, pouze některé body. Kdyby to skenovalo komplet obraz prstu, tak by na to byla potřeba trochu jiná technologie. Nejdřív si o tom něco zjistěte, než pošlete celou firmu do háje kvuli tomuhle
Plus design je taky prvotřídní, zlatá a stříbrná jsou moc hezký, dodává to ještě víc na luxusu. Mě osobně se nejvíc líbí space grey
A to vše při stejné, ba mám dojem dokonce lepší výdrží baterie. Nevím na co si stěžujete, co jste čekali. Jak jsem řekl, nejlepší iPhone od iPhone. Jak řiká ten jejich slogan, most Forward Thinking.

Arcane píše:Kde Apple říkal že 5C má bejt levnej mobil pro studenty a pro lidi s nízkým přijmem?

vermut píše:V USA, Německu nebo ve Francii bude v prodeji od 20. září, na pulty prodejen českých operátorů by měl dorazit o týden později.
Zprávu přináší iDnes
....snad to bude pravda

alias píše:Arcane píše:Kde Apple říkal že 5C má bejt levnej mobil pro studenty a pro lidi s nízkým přijmem?
Ja som nikde nespomenul ze Apple to vravel.
RazR08 píše:Bolo na predstaveni povedane ze 5C je lacnejsia verzia? alebo "C" znamena color?
Toto nie je sarkazmus, normalne sa pytam
Vzhledem k té ceně 

2L8 píše:Zaujimalo by ma, ak si niekto poreze bruska prstov a porani si otalcky, alebo ci sa da potom nejako "resetovat" IP na otlacky.

.
odtlacky su len marketingova ficura. vyuzitie nic moc. Toto zlodeja od ukradnutia iphonu neodradi
Pre mna najlepsia inovacia je 64bit CPU.

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé