Anndy | čtv čer 05, 2014 1:10 pm
Tak ja som si pozrel nazivo keynote a bola celkom zaujimava. Iste, nebolo to odhalovanie novych hw produktov, ale informacne bola nabita. Nepamatam si, ze by existovalo v systemoch tolko noviniek, kolko prezentovali, resp. kolko ani nestihli odprezentovat a su.
Osobne sa asi najviac tesim na osx novy. Ten design, ak to bude takto nadherne posobit aj v reale tak sa velmi tesim. I ked sa mi designovo pacil najviac asi Mountain lion. Proste sa tesim, samozrejme najma na niektore faktory prepojenosti osx a ios.
V zasade ale vacsina vylepseni by mala priniest to prave pre uzivatelov az od vyvojarov. Ti dostali silne moznosti, ako uplatnit este lepsie ich napady.
Inak zaujimava myslienka - ked apple ukazal obrovske moznosti v suvislosti s healt apkou a celym ekosystemom pre vyvojarov (myslim hw aj sw), ci naozaj planuje uviest svoje "hodinky". Skor mi to pride, ze tak velmi podporil nezavislych vyrobcov, ako keby ani apple sam nechcel nieco take robit, ale len vytvorit ekosystem k tomu. Ale bohvie.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey