Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

) než poniektorí užívatelia tuna, čo ani nevedeli, že 11ka má rovnako ultrawide lens ako 11 Pro. Taký ľudia tu majú potom radiť ? Tu potom z toho bude holubník. Som zvyknutý hovoriť veci na rovinu, a že sa to niekomu nepáči, tak bohužiaľ. To neznamená, že nemám pravdu. A na nejakom nop.sk som fakt nebol.
Leonko píše:... Som zvyknutý hovoriť veci na rovinu, a že sa to niekomu nepáči, tak bohužiaľ. To neznamená, že nemám pravdu....

, co jsem ovšem zapomněl, zkusit si, jak vypadá to 3Dtouch co tam není. Jak to je teď řešeno?

.
)

abych si to zdůvodnil a šedá vyhrála. 
.

puzdra a fólie a sprostosti nepoužívam. Ale rovnako ho nenosím s kľúčami, či inými vecami. 

Co se týče těch displayů, tak sem tam se objeví kusy, které nemají dobře nanesenou olejofobní vrstvu a to je potom průser celkem. Tak mi došlo několik X a XS, kde jsem na to vylila trochu vody a šlo normálně vidět na tom, že olejofobní vrstva chybí. U některých watchek 3 a 4 taky tak. Zítra si jdu vyzvednout tu militantní zelenou, taky se už těším. 

Metalgirl píše:Co se týče zad u iP11 Pro, tak ty běžně poškrábat nejdou, to jsem zkoušela nožem na krabice a nepoškrábala jsem to. Zjistila jsem, že se dá o ta záda i nehty pilovat.Co se týče těch displayů, tak sem tam se objeví kusy, které nemají dobře nanesenou olejofobní vrstvu a to je potom průser celkem. Tak mi došlo několik X a XS, kde jsem na to vylila trochu vody a šlo normálně vidět na tom, že olejofobní vrstva chybí. U některých watchek 3 a 4 taky tak. Zítra si jdu vyzvednout tu militantní zelenou, taky se už těším.

cczero píše:Hlavně aby mě nedostali ty škrábance, koukal jsem že plnej net stížností, ve stylu, že za 3 dny, vypadá display jak po 2 letech, koukám na ty články a nevím co si myslet.

) a tak dnes doráží druhý kousek od VF, měl jsem tam badget 10.000, tak jsem to takto využil. Váhal jsem mezi Space Grey a Midnight Blue, nakonec vyšla Space, ptz. Vodafone jiný nenabízí v této konfiguraci.
. Jako výhoda je to, že mám záruku 24 měsíců a odmáznu DPH.

Lipon píše:Kjirka - nějaká část jde v těchhle dnech
Mám objednáno od 23/9, dnes přišla zpráva, ze odesílají a má být doručeno zítra.

Jirka_S píše:@mike-biker: oba roky je ofiko záruka, nebo ten druhý rok pak už jen u VF?

A ono to je v nejakom vesmíre inak ?Jirka_S píše:@mike-biker: oba roky je ofiko záruka, nebo ten druhý rok pak už jen u VF?

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé