Šéf americké pobočky HTC: iPhone už není v módě

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.

Uživatelský avatar 0XEEr | sob zář 17, 2011 8:57 am

http://mobil.idnes.cz/sef-americke-pobocky-htc-iphone-uz-neni-v-mode-fao-/htc.aspx?c=A110913_171256_htc_vok

Az vyjde iPhone 5, kteryho se za mesic proda vic, nez HTCcek za celej rok, tak tomu pitomcovi sklapne :roll:
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

LiborPolak | sob zář 17, 2011 9:41 am

Re: Šéf americké pobočky HTC: iPhone už není v módě

Tomu víc než sklapne... :)
Host
Host

Uživatelský avatar rony | sob zář 17, 2011 9:53 am

Len hovori to, co si mysli, ze pomoze jeho biznisu. A priznajme si, kolko fanusikov HTC su v nirvane :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar kosmonaut | sob zář 17, 2011 10:48 am

Sice mobil.cz verim kazde treti slovo, ale pokud je to pravda a iPhone ztraci svuj "cool status", tak se neda rict nic jineho nez: "Hura!!!!". Konecne zase budou diskuze priznivcu iPhonu slusne a mozna i vecne... Posledni dobou je to opravdu silenost, co se da na ruznych forech precist...
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

roaldo | sob zář 17, 2011 11:40 am

skôr si myslím že ajfonu šliape na krk galaxy S2,,

soumrak | sob zář 17, 2011 11:41 am

tak to potom chudaci ti s Androidem, jak se navali deti na urovni zakladni skoly na jejich diskuzni fora :D
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | sob zář 17, 2011 11:45 am

to sa blizi, problem je, ze deckam uz nestaci maketa mobilu, ktora je sice dotykova no nema v sebe android ci ios. a tak rodicia uz kupuju. niektori daju decku 3gsko ked si kupia i4, ini bohuzial musia kupit novy a aj ja by som nekupil nic drahsie ako mobil s androidom :) so vsetkou uctou.

cool sa tazko predpisuje, ci je alebo nie. rozhodne coolovost nedefinuje sef HTC ani sef Apple.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Maximus-CZ | sob zář 17, 2011 2:20 pm

roaldo píše:skôr si myslím že ajfonu šliape na krk galaxy S2,,

To sice ano, ale S2 šlape na krk iPhonu 4, který byl uveden rok před S2... Teď vyjde iP5 a Apple bude zas rok před konkurencí.. To je jako když vyráběli Motorola přišla s tabletem "konečně lepší než iPad" (samozřejmě že ne) a pár měsíců na to vyšel iPad 2...

Apple prostě vždy nasadí nějakou lanju, a ostatní jí celý rok jen dotahují. A když už by jí skoro měli, Apple jí zas nahodí o kus vejš.. Tak to bylo, je a nejspíš i bude
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | sob zář 17, 2011 2:23 pm

ja si myslim, ze vela z tych co dotahuju si vzdy vystrielaju zasobnik, nic nenechaju na buduce. naviac vacsina z nich ma obmenu produktov kludne 3 mesiace, ci polroka. a casto maju niekolko produktov naraz a lisoa sa presne tolko, aby si si nevedel hned vybrat. vsimnite si, ze chcem ipad, jednoduche rozhodnutie. ale chces android mobil cojaviem len od samsungu...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

soumrak | sob zář 17, 2011 2:58 pm

Apple ma novou verzi co +- rok, a vybrat si muzes tak mezi cernou/bilou a velikosti pameti a tak se mi to i libi. Predstava co 3mesice noveho HTC (jedno umi 3D, dalsi ma velky displej...) me ani nelaka ani nepripada COOL :D
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar House_MD | sob zář 17, 2011 6:15 pm

A on někdo čekal, že ředitel HTC řekne: vyrábíme s*ačky, nemáme na Apple...?
Já už sem se hodněkrát rozmýšlel, jestli si mám koupit THC, SGS 2 nebo něco takovýho. Ale vždycky sem otestoval, poděkoval a bohužel. Zatím mně nic nepřesvědčilo, abych si koupil něco jiného než iPhone :)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar jind | sob zář 17, 2011 8:13 pm

House_MD: Todle rikaji i zaprisahli odpurci iPhonu :) Vyzkouseli, otestovali, nemaji zajem. A iPhonisti na to: Vyzkousej par dni ci tydnu jako hlavni telefon a pochopis..
Da se to pouzit oboustranne..

Ja tu nechci na iphone foru hanit iphone :-D Ale vsichni mate moc prehnaneho optimismu o tom jaky bude ip5 zlaty gral. Ale je pravda, ze se ceka az opet trochu rozceri mobilni vody. Jelikoz se prave od neho ceka nejaky pokrok, otazka je jestli nejaky bude. Krome sladeni HW/SW ktere opet bude jedinecne. To mu asi nikdo jen tak neveme do doby nez se objevi Nexus od Motoroly :-)
Leap motion
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

soumrak | sob zář 17, 2011 8:26 pm

je pravda, ze je az trosku srandovni jak apple neco vymysli a android to pak "dozene" :D
tak snad tomu bude i tak s IP 5
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar tvosi | sob zář 17, 2011 8:30 pm

Apple neco vymysli a android dozene? :D ale nebud az takovy srandista...to uz davno neplati..stejne jako Google prebira to dobe z iOS, tak i Apple prebira z androidu
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Raiton10 | sob zář 17, 2011 8:41 pm

přesně jak tady píše house md taky jsem si prošel obdobím jak vyšel sgs II že ho musím mít všechny ty super věci atd taky jsem prodal svůj ip 4 a koupil samsung no asi po týdnu používání šel z domu a zpátky sem koupil iphone 4 ty dvě zminované jádra jsou k ničemu aplikace je nevyužijí dokonce ani hry kterých je na tento telfon fungujících minimum a většinou jsou to porty z iphonu a né tak dobře fungující dál ještě kvalita zvuku je opravdu nic moc ale zase je to lepší an internet který je opravdu super a rychlejší + podpora flashe tu by mohli konečně dát i o iphonu jediné co sem ocenil je větší display v tomto mně iphone trochu štve 3,5 je na dneštní dobu málo ideál by bylo 4 palce víc už zas né aby to nebylo něco co se mi ani do kapsy nevleze.je to asi otázka zvyku pro mě je lepší iphone vše je takové jednodušší a nemusím vše dlouho nastavovat ono se nakonc ukáže že všechny omezí ip jsou nakonec jen výhody.
Host
Host

Uživatelský avatar macodk3 | sob zář 17, 2011 9:34 pm

Verte tomu že Android a iOS si budú brať navzájom od seba to najlepšie a za pár rokov tu máme dva úplne rovnaké operačné systémy :D
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | sob zář 17, 2011 9:37 pm

to snad nie
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

xxkarlosxx | ned zář 18, 2011 7:47 am

Mně se zase líbí jak někteří nedokážou být objektivní...Lidi neblázněte a nemalujte si všechno bílé. Každý má nějaký názor a nedá se nutit ostatním.. Fakta se dají vykládat i jinak..Třeba: Ano Iphone je průkopník a vždy byl o krok napřed..Mě se zdá,že ale už není.Teda dle parametrů.. SGII jak tu někdo psal konkuruje jen IPHONU 4? Co to je za hovadinu? Není to snad naopak? Aby IP5 předstihl konkurenci musel by mít 4jádrový procesor a to mít nebude. Přijde s větší obrazovkou,dvoujádrový procesor,možná lepší fotoaparát atd...Bude první? NE.Naopak přichází s tím jako poslední.A příští už bude opět jen dohánět. Zvětší se obrazovka? A proč?.-) Přeci Steve napsal,že obří telefony nemají šanci a teď sám telefon zvětší :-)..Buďte trochu objektivní...To vše ale nemění nic na tom,že IP je fakt top,byl a doufám,že zase bude..

Uživatelský avatar Marek | ned zář 18, 2011 8:22 am

Každý ale hovorí aký je SGS II silný a bla bla bla, ale čo máte z toho, keď to ten software nedokáže využiť? Sú to všetko len papiere, realita je uplne iná, a android proste nemôže byť vyladený ak má neskutočné množstvo druhov, rozlišení, celkovo hw, v tomto všetkom ma iPhone neskutočnú výhodu a vždy aj bude mať
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

lubinek79 | ned zář 18, 2011 8:41 am

Jen podotknu, že cca v listopadu, vyjde nový android 2,4 a ten bude plně podporovat dvoujádra. Pak bude teprve možné plnohodnotně porovnat výkony S2 a třeba iP5. Můj osobní názor je takový, že S2 není vůbec špatný foun. Mám ho cca přes měsíc. Pravda, flashnul jsem si jinou rom, abych se zbavil některých neduhů. Je pravda, že v tomhle je iOS vymakanější, ale žádné výrazné rozdíly jsem nenašel, abych mohl říct, že iPhone je o mnoho lepší.Jen je škoda, že jak už psal xxkarlosxx, spousta lidí není objektivní a pomlouvají něco, co ani neměli doma. A po týdnu testování, nemůže nikdo plnohodnotně říct, že je ten či onen foun lepší.Moje srdeční záležitost je iPhone, ale nemám problém si připustit, že android je iOS vyrovnaným soupeřem, byť ho cpou do všeho možného. :)

Uživatelský avatar SteveJSF | ned zář 18, 2011 9:06 am

Obcas nekdo koukne na to, ze mam iPhone, a zacne vykladat o tom, ze je to k nicemu a ze neco jineho ma lepsi tohle nebo tamto. Vzdycky se musim jenom smat. Co pouzivam iPhone, nezajimaji me technicke parametry a nezajima me v cem ho konkurence dohani. Zadny telefon nepotrebuje ctyrjadrovy procesor, pokud dokaze dobre fungovat treba s jednojadrem. Proto neresim, kdo ma vetsi pamet, rychlejsi procesor, vic mpix apod., zajima me fungujici vysledek a nakolik mi dokaze jednoduchym zpusobem pomoct v kazdodennim zivote a zabavit me. Nekdo jiny ma mozna jine priority a musi mit jen nejvetsi pamet, nejvyssi frekvenci, nejvetsi displej... Pro kazdeho je to nejlepsi holt neco jineho. A pak se mi ti hytraci, o kterych pisu na zacatku, muzou smat, ze iPhone neni nejlepsi.  Jen se muzu usmat a rict - no jo, tak neni, ale mne vyhovuje. No nemam ten zivot jednodussi? Netrapim se tim, jestli to co mam je zrovna na vrcholu, tim se trapi ostatni. 
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

Jirkus | ned zář 18, 2011 9:41 am

Samsung neusíná na vavřínech a už teď se začínají objevovat specifikace budoucího modelu Galaxy III.

Samsung Galaxy S III by měl disponovat dvoujádrovým procesorem s taktem 2 GHz (uvádí se dokonce čtyřjádrovým, ale k tomu se nepřikláníme), 1,5 GB operační RAM pamětí, 32 GB vnitřní pamětí, 4,65″ dotykovým kapacitním displejem typu Super AMOLED III. generace a rozlišením SXGA (1280 x 1024 px, jemnost 352 dpi) (poměr stran 4:3 je spíše nereálný), 10 Mpx fotoaparát s nahráváním Full HD (1080p) videa se 60 snímky/s, konečně celokovovou konstrukcí s tloušťku 9 mm, baterií o kapacitě 2 250 mAh a NFC. Telefon ponese OS Android Ice Cream Sandwich s nadstavbou prostředí TouchWiz 5, která odliší surový Android jen v detailech, a tak Samsung bude moci uvádět aktualizace systému téměř okamžitě po vydání Googlem a ne dlouhé měsíce pracovat na implementaci.

Zdroj: http://mobilizujeme.cz/clanky/samsung-g ... -mwc-2012/
Senior uživatel
Senior uživatel

makovice | ned zář 18, 2011 11:20 am

Hlavne nevim proc tu porovnavate hardware ... Apple byl vzdycky spicka predevsim UserInterface a to jim jen tak nekdo nevezme. Proste minimalisticky, funkcni a logicky ovladani ;)
iPhone 4S 32GB - 6.0b1, MacBook 13" Alu (SSD + HHD) - 10.7.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

smoldik | ned zář 18, 2011 11:44 am

Kazdy at si koupi co mu vyhovuje. Nechapu ty zabomysi valky, kdy mi nekdo, je pravda ze vetsinou clovek co ma androida, zacne cpat do hlavy, jak je iPhone na hovno a ze jeho android toho umí stokrát víc.

Já už vyzkoušel oba systémy a prostě jsem si vybral iOS. Oba systémy jsou fajn, ale mně se prostě více líbí řešení Applu, kdy každá funkce je dotažená do perfektního konce.

Jediné co bych iPhonu vytkl je na dnešní dobu malý displej, bral bych 4". Ale celková funkcionalita, pohodlí, zázemí a pravidelný updaty, který mi nenabídne žádnej výrobce android telefonů, mi stojí za to, abych upřednostnil iOS před nabušenýma telefonama s 4.7" displejem, milion megapixel fotoaparátem a uživatelsky vyměnitelnou baterií.
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar House_MD | ned zář 18, 2011 12:17 pm

OT: ta honba za megapixelama je stejně na nic. Když to nemá kvalitní optiku a uživatel je trotl, který neumí fotit, tak tam ani kvadrilion megapixelů nezachrání....
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Ivek | ned zář 18, 2011 4:13 pm

hmmm sranda čitat , ludia však budte už konečne objektívny : iphone 4 sa neda porovnávat s galaxy s 2 ale z galaxy s , to že samsung straca rychlejšie na hodnote a niesu až take drahe ako iphone je možno dovod prečo porovnavate tie dva telefony , android je naozaj super operačny system aj ios je super neviem čo tu riešite : povedzte mi jednu vec čo chyba androidu , aplikacii je tam vela a vela ich je zadarmo čo je dobre a su tam dobre užitočne aplikacie , už som to tu raz pisal viem že nezmenite tu nikto zo dna na den nazor ale pozerajte sa na to objektivne - ohovarajte android až ked ho budete mat - viem o čom hovorim bol som taky isty

Uživatelský avatar SteveJSF | ned zář 18, 2011 4:39 pm

No ja si myslim, ze prave iPhonisti nic takoveho nesrovnavaji. Aspon ti normalni. A co se tyka aplikaci a schopnosti Galaxy a podobnych, to muze byt kazdemu iPhonistovi uplne ukradene. Ver tomu, ze pokud pouzivas iPhone a na pocitaci mas Mac OS X, pak jsou ti jakekoliv parametry a schopnosti telefonu od konkurence celkem ukradene. Jenze to mozna ti ostatni tezko chapou.

Ja napriklad vubec nevim, kolik RAM a jaky procesor v telefonu mam, neni to podstatne. Galaxy by mi ve spouste veci asi taky vyhovoval, ale kdyz bych ted koupil novy iPhone, pripojim ho k pocitaci a do hodiny v nem budou nastavene sluzby a nahrana data tak, jako bych ho pouzival denne. Jaky vyznam pak pro me bude mit jiny telefon, ktery by mel treba i 2x tolik pameti, 2x rychlejsi procesor apod.? Co mi v mem kazdodennim zivote udela 2x tak rychle? Nejspis nic. Nejspis to bude trvat prinejmensim 2x tak dlouho.

dave79 | ned zář 18, 2011 5:22 pm

No taky jsem uvažoval o samsung galaxy s 2, htc sensation, iphone 4 a LG Optimus 2X P990 a nakonec jsem zvolil vyčkat na iphone 5 uvidíme zda za měsíc bude ta iphone 5 v prodeji a HTC a LG nebrat.

Teď bude souboj mezi Samsungem a Iphonem ostatní trochu zaostávájí

Uživatelský avatar rony | ned zář 18, 2011 5:48 pm

ivek: to pisanie z miesto s je nejaka nova tinezerska moda alebo to je nejaky regionalny slang alebo co to je doprdele? desiatkam ludi to vychadza z klavesnic, dokonca kvanta ludi to pouzivaju v hovorovej reci. povedz mi prosim ta, preco sa to pouziva a co to znamena?

k hw: ja som rok alebo dva netuail ake rozlisenie ma obrazovka iphone, ani uhlopriecku, netusil som velkost operacnej pamate, megapixely fotaku, to ludia, co kukali v r. 2007/08 nechapali, vlastne na nic ine sa nepytali. Pocas moderovania fora uz cosi malo viem, no stale ma to nezaujima pre moje osobne ucely. Skor ma zaujima predosla skusenost a co ju moze rozvijat dalej v tom pozitivnom smere. Neznasam ak firma jedneho dna povie, tak doteraz sme tlacili na pilu touto technologiou ale tu mate nieco nove. Zahodte svoje navyky, skusenosti, vedomosti, data, nakupene aplikacoe, lebo... to nove je nove. Toto nechcem, zazili ste to velakrat aj vy :) Mna nezaujima, ze sa to "musi" robit, lebo taky onaky procesor ci co :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Ivek | ned zář 18, 2011 7:44 pm

sila zvyku to písanie - rozvíjal to vo mne dlhé roky pokec potom facebook - tam sa snažím čo najrýchlejšie písať a chyby tam nikomu nevadili ,

btw : iphone moc nekupujem ale neviem si predstaviť život bez ipodu touch

Uživatelský avatar SteveJSF | ned zář 18, 2011 9:05 pm

:-) Ja ho taky nekupuju az tak casto, ale parkrat se to prihodilo a parkrat jsem mel novy po reklamaci.

OT: Poridil jsem novy MBA a za tri dny se mnou prestal komunikovat - usnul a uz se neprobral. Kdyz jsem ho vymenil za druhy, ten taky nevydrzel ani tyden. Mam to ale pech. Ted cekam na treti a mam z toho obavy. Kvalita Applu u me dostava vaznou trhlinu. Kdyz vezmu to, ze jsem si letos poridil MobileMe ucet a chtel z toho udelat uschovnu rodinnych fotografii a hlavni mail, a ona zivotnost tohoto pocinu nema sanci prekrocit jeden rok, tak jsem trosku na rozpacich. Ach jo...

Uživatelský avatar murder | ned zář 18, 2011 9:56 pm

Tak iPhone 3G jsem začal používat cca půl roku po jeho uvedení, měl jsem ho do doby uvedení iPhone4, ten jsem koupil cca dva měsíce po uvedení na CZ trh, používal jsem jej do 4/2011 pak se mi ho povedlo zničit, říkal jsem si nebudu kupovat znovu drahou iP4 a koupil jsem nejlevnější dostupný android Samsung galaxy 5, s tím že počkám na iP5, jenže to je tragická dětská hračka, bylo to líné, nic to neumělo a ještě k tomu malé, tak jsem to posunul 7 letému klukovi a sám si koupil HTC Desire HD (pořád za poloviční peníze než iPhone) je to snad největší pádlo od HTC, to už bylo použitelné, až tady začalo normální sžívání s androidem, v prvních chvílích jsem si říkal, kurník ten android už docela dotahuje iOs, je pravda musel jsem sehnat jinou aplikaci na sms, ta originál je na prd, také kloudné počasí, prostředí foťáku,..... No a teď koncem léta jsem zjistil, že originál nepoužívám nic a všechno je třetích stran, no jo jenže některé věci si spolu přestávali rozumět a tak jsem přestal používat foťák. Jé hele to je pěkná momentka, šup mobil odemknout, jé já tam mám třetí stranu, tak odrolovat zpátky, kliknout na foťák počkat naběhne, aha mi jsme už v Plzni, tak nic a telefon strkám do kapsy, po dvou hodinách mi vibruje kapsa, tahám mobil, kurňa zase se mi ztlumili zvuky, při posledním použití telefonu, odemykám telefon abych zjistil kdo mi volá, kurňa vymlácená baterka, zapomněl jsem vypnout telefon a jen jsem vypnul displej (foťák běžel na pozadí - telefon vařící). Po nabití jdu volat, hledání kontaktů bylo rychlejší na papírku než v seznamu, jo mačkáte v androidu čísla a naskakují i T9 jména, jenže ne u všech zákazníků si pamatuji pod jakým jménem ho mám a vzpomenu si až když ho vidím, takže listováním seznamem, jo okoukali to od iOs, taky se jen posune prstem a seznam listuje, počkat jméno jsem už zahlédl a on pořád listuje někam pryč, ok tak ťukám do displeje, jenže co to volám někam jinam, zpět, aha ono to furt vytáčí... a tak jsem přestal zákazníkům volat, jenže to je taky problém, nevolal jsem zákazníkům, oni nevolali mě a tak nebylo na účty za telefon a tak jsem hodil HTC DHD do bazaru a s radostí si koupil ten úplně debilní a předražený iphone (jak jsem se vždy zasvěceně dověděl na android fóru), už fotím a volám zákazníkům, tak už jsou i nějaké peníze.
OK, jasně píšu s nadsázkou není to tak strašné, Android má našlápnuto, člověk který se chce zaobírat nastavováním a laděním telefonu bude šťastný, ale přesto trvám na svém, že na Androidu se vše snaží podobat iOs a stále mu to moc nejde, nebyla ani jedna funkce u které bych si řekl, jé to je super, tady by se měl iOs učit, ale byla spousta funkcí u kterých jsem si povzdechl, kdyby to tak chodilo jako u iOs.
Takže vážený šéfe americké pobočky HTC, OK asi se vám povedlo nacpat víc do reklamy než APPLE, tak vidíte výsledky, ale neradujte se předčasně, to je jen do uvedení iP5.
Jo taky měl Apple pár přešlapů s iPhone ve FW, ale vždy je poměrně rychle napravili, a že chyběli doručenky, mms, ono to šlo i bez nich a přidat šli, ale u Androidu jsem musel učit telefon i základnějším - nezbytnějším funkcím a to prozatím neodpustím. Já chci telefon používat, ne se v něm šťourat.

Edit: a poslední dvě věci, jdu si lehnout a brouzdat budu konečně i v telefonu (u Androidu mi nevyhovoval ani jeden prohlížeč) a na telefon vidím ve dne dokonce i venku což u DHD fakt nešlo.
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar pistak | ned zář 18, 2011 10:04 pm

No ja neviem čo je v móde a čo nie, ale faktom je to, že iPhone a konkrétne 3Gs je prvým mobilom čo mi vydržal 2 roky, a keď teraz predstavia 4Gs... a nie iPhone 5 tak ani nepotrebujem a ani nebudem meniť za niečo novšie. 3Gs mi dostatočne postačuje a to som náročný na telefón... Jediný problém bol prasklina na kryte pri reproduktoroch, ale dali mi nový tel s novou zárukou, tak mám na ďalšie 2 roky super mobil alebo aspoň kým sa nepredstaví iPhone 5.
Chcel som tým len napísať že iPhone si mňa osobne získal a s názorom niekoho že už iPhone nie je v móde nemôžem v žiadnom prípade súhlasiť... Každý čo sa s iPhonom v mojom okolí dostal do styku, bol vždy spokojný, oslovený, a len raz som sa stretol s tým že mi vraveli že čo je to za tehlu... :) A to má ešte malú uhlopriečku... :) Čo by povedali na také HD2... :)
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar lukinek | pon zář 19, 2011 8:36 am

V dnešní době má iPhone 4 jedinou slušnou konkurenci, a to je podle mě Galaxy S II. Ale s příchodem další generace iPhonu bude mít Apple zase navrch.
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone guru
iPhone guru

Grave D. | pon zář 19, 2011 9:59 am

2 Murder : přečetl sem co si napsal a nemůžu než plně souhlasit... :good:

mám svůj první iPhone (4) uz skoro rok, před ním sem měl HTC, Xperiu, prostě WM zařízení a kamarád mi půjčil na 30 minut iphone 3GS - do té doby spokojený wm uživatel se stal nespokojený, že je něco takového co chodí o tolik rychlejc. Koupil sem iP4 a myslím si že nebudu daleko od pravdy když řeknu, že jinej typ telefonu nechci... jediný co mi fakt vadí na iP je to, jak je pořád umatlaný od prstů a náchylný na poškrábání.

Po jeho koupi jsem si koupil nejlepší fólii ZAGG invisible shield full body kit. zlepšili se s ní vlastnosti jako že telefon neklouzal po plochách, byl nepoškrábatelný, jenže pak se mi pod růžek dostal bordel a růžek se čím dál tím víc zvětšoval až sem jí sundal. Teď mám telefon bez fólie a za 4 měsíce jsem ho docela poškrábal (na zadní straně) ze předu má spousty mikrošrábanců, ale jinak zatím nic.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

stZ | pon zář 19, 2011 3:34 pm

murder: "Já chci telefon používat, ne se v něm šťourat." naprosty souhlas. Mam vyhradu jen, ze pises....vidim na nej i venku..no pokud je trosku slunicko, tak odemykam a zvedam totalne naslepo :) neberu to jako minus iph, jeste jsem tel co je videt venku nevidel...tedy pokud vynecham stary monochromaticky display. Snad se jednou takove obrazovky dockame, vsichni zatim tvrdi, ze ten jejich uz videt je a vzdy jsou to jen slova a realita je uplne jina.
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ivek | pon zář 19, 2011 3:40 pm

ono ked daš podsvietenie na maximum tak vidno pekne aj na slnku na samsung galaxy s , lenže ked daš automaticke tak ono to je jak retardovane a potom da podsvietenie na minimum a preto to zle vidno, ale mne to je fuk ja sa na slnku moc z mobilom nehram ale na ipode keď prepínam pesničku mi to úplne stačí

Uživatelský avatar murder | pon zář 19, 2011 4:34 pm

U iPhone jsem nikdy problém na sluníčku neměl, vždy jsem měl jas nastavený na "automaticky" kdežto u HTC DHD i když byl jas na maximum, tak toho zrovna extra moc vidět nebylo, takže venku jsem jen přijímal hovory a to ještě nevědíc od koho. Prý dávali automaticky když bylo DHD na reklamaci i AMOLED displeje a tam to prý bylo lepší...
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

xxkarlosxx | úte zář 20, 2011 6:29 am

Diskuze sklouzla úplně někam jinam a je to pěkný flame! Všichni tady píšete jak androidisti melou pořád dokola to svoje a podívejte se co děláte vy. Není toto téma o blbosti,kterou vyslovil jeden blázínek z HTC? Jinak HTC je snad nejhorší výrobce telefonů,kterého znám a trochu nechápu tvrzení jejich představitelů. Všichni jsou v klidu,je to kravina.
A když už jste načali různé diskuze proč stále srovnáváte nesrovnatelné? Nikoho nepřesvědčíte,každý si stejně udělá co chce. Já měl vždy Iphone,teď jsem 4ku koupil i přítelkyni a je unešená. Naopak já mám aktuálně SII a pro mě je to naprostá bomba a androidů král. Třeba příští foun bude zase IP,pokud zvětší display.

Uživatelský avatar rony | úte zář 20, 2011 7:23 am

Obrázek
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech