Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Nainstaloval jsem iOS5 GM na iPad 2 a jsem zatím mile překvapen, přechod z iOS4 je příjemná nenáročná změna.
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2 iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2 Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
Oproti betě tu asi žádné viditelné změny nejsou. Ani žádná nová funkce. Ale co je teda markantní je svižnost systému. Běží to fakt mnohem líp. Za mě maximální spokojenost...
Edit: Co mi ale stále chybí jsou geolokace v Reminders. Snad o ně 3GS nepřijde.
MacBook Pro 13" (2017) iPhone XS Max 256 GB Gold https://twitter.com/smoldik
kedze nemas betu, tak cez OTA ti to nepojde. Na keynote vraveli, ze ak si stiahnes GM niekde z netu, tak nepotrebujes mat aktivovane UDID. Niekto to tu uz spominal...
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra iPhone X 256GB Space Gray Apple TV 4 64GB
BTW: Windowsáci, kteří mají dev acc a stahují to v .dmg, tak použijte 7zip, ono se vám to otevře jako normální zip soubor a vevnitř bude ipsw soubor, tak ten přetáhněte na plochu a máte to
fido_cz: Před rokem jsem instaloval iOS4 GM a bez problémů, tz. GM JDE VŽDY BEZ UDID!
Nainstalovano na iPhone 3GS, oznaceni 9A334, nainstaloval jsem to nove pres kabel a rovnou restore, update z 4.3.5 nejde. K instalaci doporucuji nejnovejsi verzi iTunes 10.5 beta 9.
Naposledy upravil macuser dne stř říj 05, 2011 8:00 am, celkově upraveno 1
myslel som, ze mi to iTunes, pripadne iP najde.. ale OK, uz stahujem GMko z netu po nahodeni a nastaveni vsetkych potrebnych veci dam vediet ako vnimam zmeny
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra iPhone X 256GB Space Gray Apple TV 4 64GB