Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Smutne je len, ze bol tak tvrdohlavy, ze aj napriek proseniu priatelov/rodiny odkladal operaciu 9 mesiacov. Ked ho otovrili, mal uz 3 metastazy na pečeni. Keby sa rozhodol podstupit zakrok hned, mohol byt medzi nami. Ale to uz nikto nevie...
Je to krásná knížka člověk se dozví hodně věcí, které běžně na netu nejsou. Stou nemocí to je škoda kdyby nebyl tak tvrdohlavej tak tu ? mohl ? stále být, těžko říct jaký by to mělo úspěch kdyby šel na operaci hned a ne až po 9ti měsících.
Doporučuju všem, i já co nečtu jsem se na tu knížku každej večer tešil, že si budu číst.
Tu knížku si musím koupit. Dost mě zaujala. BTW: Kolik bylo Jobsovi než umřel a té jeho přítelkyni? Připadá mi že je přítelkyně o trochu mladší (jasně, většinou to tak je) ale o třeba 10let. A to nic proti.
Knihu v papírové podobě mám, přečetl jsem ji s chutí za tři dlouhé večery, ale i tuto audio versi si rad koupím. 299,- korun je hodně dobrá cena a pana Stránského můžu Do letadla to bude příjemné zpestření cesty.
Prave som docital knihu o Jobsovi (na Iphone ) a musim povedat, ze to bolo velmi zaujimave citanie. Ten kto si to neprecita, tak ani nevie ako velmi tie firmy boli prepojene, bud zaciatocnou spolupracou, alebo vo vedeni. Potom sa nemozem cudovat, preco Apple zaluje ostatnich. Boh vie ako by to dopadlo, keby Steve nebol tak tvrdohlavy, ci uz pri niektorych produktoch, alebo zacatim liecby
iPhone 7 64GB black iPhone 5E 64GB white Ipad mini 4 64GB silver iPhone 6s 64GB white iPhone 5 32GB black iPhone 5C 16GB white iPhone 4S 16GB iPhone 4 32GB black iPhone 3G 8GB black
jj to bylo z keynote v 2007 pri predstaveni iPhonu (resp. zrovna ukazoval co umi Google Maps). Jsem myslel ze se po** smichy kdyz jsem to videl poprve . Nebo prvni verejny telefonat (uskutecneny na keynote) ... Jobs zavolal Ivemu a za chvili vola Schiller 'ja jsem mel byt prvni' .
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB) iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB) iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB) iPod Nano 5G 16GB iPod Video 80GB
Predsalen este zanechava po sebe stopy. Mne pripadal ako ten chlapik z filmu Ironman Stark. Vselico vymyslal. Tak ako aj teśa. Skoda ho, urcite by casom vytvoril nieco futuristicke ako vo filmoch.
mám o Stevu Jobsovi prezentaci na vysoké škole, jde o předmět Řízení inovací, kde se máme zabývat životopisem. Chci vložit některé video do prezentace, nicméně nebude příliš času pouštět půl hodinové videa.
Co by jste doporučili, co vystihuje SJ nejvíce?
Napadl mě ten proslov na Standfordské univerzitě (14 minut), ale nevím jestli seženu české titulky (ne že by spolužáci neuměli anglicky, ale přece jen) a nebo představení prvního iPhonu (pouze část samozřejmě).
Proč? Protože se firma orientuje na výdělky a to už jednou Apple položilo..Jsou to 2 roky co to Steve není a už to není jako dřív..ta firma se šíleně změnila a z té premiové značky se stává normální ..asi jen můj pocit no
Macbook Air 2013 i5 256GB iPhone 5S Space Grey iPhone 6 64 GB Space Grey
Prémiová značka se z toho děla pouze u nás, jako z jiných značek, ktere ve světe patří mezi normalni. V USA je Apple masovka, pouze tady žijí někteří s tím že mají něco extra. A myslím že zrovna Apple ma nastavenou strategii na x-roku dopředu včetně vývoje zařízení, takže i na iphonu 5 se určite SJ určitě podílel.
A každé firmě jde hlavně o výdělek, nikdo žádnou charitu dělat nebude.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi