Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Podle me tam nova apple TV jeste neni, ale je tam porad v nabidce ta stara, uz podle ceny, ktera bude u nove apple TV 2799,- tady toto je vyprodejova cena apple tv 2 a i podle specifikaci.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
HD filmy se dali pujcit uz predtim, slo to pres rozliseni 720p, coz tato ma, mam pocit ze nova apple tv ma mit i novy procesor a doba dodani ze neni uz tam u ni tak 14 dni, a ta cena je vyprodejova pro apple tv 2, puvodni cena byla 2799,- za kterou pocitam bude i nova apple tv.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
A smysl te tabulku? Kdyz se nove ipady budou prodavat za cenu jako se prodavali ipady 2 a akorat zustane v prodeji ipad 2 16gb wifi za cenu 10 tisic a ipad 2 16gb 3G, jinak se oficialne prestanou prodavat ipad 2,