Na letošním WWDC představil Apple rozšíření "offline" diktování, mimo jiné i pro tyto tři jazyky
Původní článek na http://9to5mac.com/2015/01/12/siri-slovak-czech-polish/
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Diktování v češtině jde velmi dobře, u mne je to už "návykové" , plnohodnotné Siri v češtině by to konečně dovršilo. Už třeba jen ovládání a vytáčení hlasem třeba v autě by bylo parádní. Angličtina mi problém nedělá, mohu zapnout anglickou Siri, ale mateřský jazyk je lepší. 

(nebo obráceně?) 

Moct jí diktovat zprávy, když mě bude rozumět jména všech kontaktů a bude rozumět tomu co mám v kalendáři a bude to umět vyslovit ... no prostě super, vidím to tak že si pořídím dock na stůl a celý den budu jak blbec zvolávat Hey Siri ... dokud to neomrzí teda 
(resp. vím že nedá) Myslím že dost aproximuje, od iOS 8 vidím jak postupně mění to co si myslí že říkám, kolikrát to jsou nebe a dudy co zobrazuje při zadání a co nakonec pochopí že jsem chtěl ... ale vždycky se trefí
Už teď se to dá vyzkoušet s angličtinou nebo němčinou jak bude rozumět špatnýmu "r" 

cuting píše:A co má VW společného se Siri ? Tam snad stačí BT a ten má snad nejenom VW zvládnuté. V nejhorším pomůže nějaká BT hands free .
Ale to uz jsme vazne OT

Jak se jí to řekne?Carabei píše:...stačí jí říct, že to vyslovuje špatně...

Apple zpravidla až na drobnosti nevydává něco, co není dotažené. A čeština i slovenština nejsou nijak jednoduché jazyky. Dočkáme se. Vidím to na 9.

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé