Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

A zatím se mi to daří. U mne maximální spokojenost s macbookem i s novou ATV, hodinky jsem už ani nesledoval, tento nesmysl jde úplně mimo můj obzor.

bohužel teda čumim na apple.cz z otevřenou pusou. iP 6 16GB z 18k na 21k a 5s z 15k na 18k? To má znamenat co? Nebude nový iPhone v září tak musí rejžovat na půl roku "mladém" telefonu?

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
MicHi píše:iWatch bídabohužel teda čumim na apple.cz z otevřenou pusou. iP 6 16GB z 18k na 21k a 5s z 15k na 18k? To má znamenat co? Nebude nový iPhone v září tak musí rejžovat na půl roku "mladém" telefonu?

cuting píše:tyto nové macbooky jsou pro 90% těch zbývajících uživatelů, kteří nejsou profesionálové ani "profesionálové" a na nic si nehrají. Ani já nejsem žádný rádoby profesionál, ale na mou práci mi maximálně vyhovuje.

zdcerny píše:Proč to zdražení iPhone ??

lenze vtedy sa to nabija
)) no a lakonicky poznamenam: nadavali by sme na vydrz aj keby to vydrzalo tri dni. aj keby tyzden. pretoze ved ti, co mame mechanicke automaty, my predsa mame stroje co treba dat do windera aby po 24-48 hodinach nezastali...
)
a aj tak aspon ja, si ich kupim a to je hlavny bod, uvidim az potom ci su k svetu alebo krok nikam.

With HBO NOW, you get instant access to every episode of every season of HBO’s award-winning original shows and Hollywood blockbusters.

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé