Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Golf píše:V tom plánování z bodu A do bodu B (plánování offline) ale nemáš pravdu... Se zbytkem se dá celkem souhlasit - věc názoru a vkusu...
peeeto píše:Ja mám pocit že mi 1.5 chodí menej sviznejsie ako 1.4 . Žeby za to mohlo reality view
dawe73 píše:2. možnost uložit ke kontaktu link na Navigon, tj. lze spouštět navigaci na adresu uložených kontaktů přímo z app "telefon"
ls8 píše:MyRoutes vypadá jako zbytečná komplikace. Copak někdo chce jinou než nejrychlejší (na čas) trasu? Zato informace o délce tunelu je šikovná.
ls8 píše:MyRoutes vypadá jako zbytečná komplikace. Copak někdo chce jinou než nejrychlejší (na čas) trasu?
ls8 píše:MyRoutes vypadá jako zbytečná komplikace. Copak někdo chce jinou než nejrychlejší (na čas) trasu? Zato informace o délce tunelu je šikovná.
Juramac píše:zaregistroval jsem tam i jeden novy obchvat , ktery byl otevreny teprve minuly mesic,takze i aktualizace map je pomerne aktualni, zkratka jsem spokojen.
vbruno píše:Zdá se mi to nebo je momentálně Navigon zlevněný na 60 euro? Pro někoho to může být užitečná informace.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé