spamoid - ano, je to tak.
Jinak mám pocit, že tu nikdo nečte, co tu bylo napsáno... O stránku dřív.
Takže ještě jednou:
O starou/původní navigaci nepřijdete. Aktualizací staré verze TT pouze nabízí (včetně nových map) možnost stažení a používání verze GO pro stávající uživatele (takže aktualizace starého TT sama o sobě není přechod na verzi GO!!!). TT GO pak nabízí stávajícím uživatelům bez placení těch 45 éček v plné neomezené verzi na tři roky, včetně radarů a trafficu. Ono i trochu stačí číst to, co při nabídce upgradu na GO TT píše (a chce mimo jiné i vyplnit účet u nich)... Však i proto jsem sem dával screen, kde jsou vidět obě dvě verze.
Akorát u GO platí, že jedna licence = jedno zařízení. To, že to někdo nainstaloval na dva iPhony ještě neznamená, že to bude na obou souběžně fungovat. Stačí si přečíst pár prvních stránek manuálu v češtině
v pdfku.
Takže se pro tu starou verzi nic nemění s tím, že je ve hvězdách její další osud. Vylepšování, nové mapy a optimalizace na nové iOS je tedy otázkou. Pokud jí bude TT dál podporovat, tak je ale zase otazník nad tím, jak dlouho. A zase, jak dlouho bude TT nabízet tři roky zdarma pro současné uživatele? Podle mě do tří let (jestli ne dřív) TT tu starší verzi pohřbí..............................
Takže (snad naposledy),
přechodem na novou verzi TomToma o nic nepřijdete a jenom máte možnost používat GO tři roky gratis, pak už je to na každém z nás, zda si zaplatí dál, nebo bude používat tu omezenou verzi a nebo něco úplně jiného.
A ještě, už to tu padlo, ta verze GO je ještě hodně v plenkách...