hEav0 | pát pro 18, 2009 11:20 pm
Tak já taky koupil u sunnysoftu ve středu držák k iPhone 2G 8gb(3.1.2 unlocked), ale nerozchodil sem to... TO nejdivnější na tom bylo, že po připojení iphone se na displeji objevila hláška, že tohle příslušenství není určený pro iPhone, něco o chybějící aplikaci sem nikdy neviděl. TT Car Kit tool mi nikdy nenapsal docked, tak jako když se tam strčí 3G/3GS.
Celej bezradnej jsem nahrál čistý 3.1.2, strčil do iPhonu AT&T SIM (tzn žádný jb/unlock), ale nic se nezměnilo. iGo 1.1 ani Navigon 1.3 taky si signál nějak nenašli. Rovněž se mi nepodařilo spárovat BT, iphone v držáku tomtom car kit nikdy nenašel. Až dnes, když sme spárovali 3Gčko, tak ho našel, ale nespojil se s ním.
Ještě možná příště zkusím čachrovat s GPS serial a volit to tam, jenže když to vypíše nekompaktibilní příslušenství, tak je asi něco blbě.
Ještě jsem psal zprávu tomu němčourovi, kterej na youtube má to video s funkčním iP 2G a TT CK, ale zatím nic.
Za pár dní očekávám jiný iPhone 2G, skoro nový ze států, tak snad bude fungovat ten a držák si koupím znovu. Dnes už slouží kamarádovi s iP 3G a vše funguje, včetně BT handsfree apod.
Zkoušel sem i různý zdroje napájení, z notesu, z apple nabijecky, z auta, nic.
Jinak ale zpracování kvalitní, vypadá to bytelně a polohování je vymakaný.
Řešil jsem to i s pánem v sunnysoftu, zkoušeli jsme i jiný držák, ale hláška o nekompaktibilitě přetrvávala. Chyba bude v telefonu
Pokud byste někdo měli nějaký tip/radu, velmi uvítám !
iPhone 5 16GB Black
MacBook Pro 13" Retina
iPad 32GB WiFi 3gen
Apple TV, Extreme, Express