Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
jennydrums píše:No, souvislost s 2D mapou to nemá. Je to jen při 3D režimu. Teď jsem se na to ještě koukal a mám pocit, že když tu špiku aktivuju tak se mi zobrazuje po které ulici jedu a když tam není tak je tam ulice po které pojede po nějaké změně směru, nebo naopak. Zkuste
McDog píše:Budem musiet.Nakolko som uz 3 krat reinstaloval a nic...ma to uz stve.
Clive píše:...nove mapy budu integrovane vo verzi 1.6.
dodulo píše:ja len nerozumiem jednej veci, preco dokelu neupdatovali mapy, aspon uz v tej verzii 1.5.1, stale su tam uz poriadne stare Q3.2009 mapy a to uz vysli Q4.2009, Q1.2010 a momentalne su najnovsie Q2.2010, to zase o tyzden alebo o dva budeme stahovat 2GB
SeriousGeorge píše:P.S. pak k aktuálnostem map no to je šílený, plánoval jsem si trasu do chorvastka na krk z blesku, ve slovinsku mě to vede dálnicí A1 a A4 a ty Navigon vůbec nezná a když jsem jsem zjistil jak má popletený rozmístení vesnic poblíž Ptuje tak mě to vytočilo do nepříčetnosti. Do chorvatska jedu koncem července a jestli do tý doby nebude ta verze 1.6 s aspon s mapama Q2 2010 tak vezu atomovku do ústředí Navigonu pod zadek vedením společnosti.......
SeriousGeorge píše:Zdravím,
hele lidi dotaz možná tupý, stahuje si navigon nebo prostě navigace v iphone nějaký data z internetu? Děkuji
SeriousGeorge píše:P.S. pak k aktuálnostem map no to je šílený, plánoval jsem si trasu do chorvastka na krk z blesku, ve slovinsku mě to vede dálnicí A1 a A4 a ty Navigon vůbec nezná a když jsem jsem zjistil jak má popletený rozmístení vesnic poblíž Ptuje tak mě to vytočilo do nepříčetnosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé