ja len by som dodal k tomu vybijaniu, ze to robi aj TomTom ako spominal Jura a ja osobne si myslim, ze iOS s tym docinenia velmi nema pretoze, sa mi to stavalo aj s fw 3.1.2, 3.1.3 a taktiez ako povedal golf ziadna hlaska o prehriati sa nekona iPhone jednoduho najskor zobrazi "vydlicu" ( ako ked je na 100% nabity ) a nasledne ide baterka % dolu, samozrejme novy iOS tomuto velmi nepomohol kedze sa zvysili HW naroky ( multitasking a pod. ) cize telefon sa moze zacat skor prehrievat a to, ze vam to neurobilo v minulosti by som povedal, ze mohla byt aj nahoda ja som napr. mal iPhona zapnuteho na navigovanie cca 5 hodin vonku cez 35°C a stihal normalne dobijat, ale na druhu stranu cestoval som raz v noci a iPhone sa vybijal, je to niekedy naozaj velmi zvlastne
@Petrt: k tomu behu Navigonu na pozadi mozes zabranit v jeho nastaveniach teda ak mas aktivovany multitasking ( --->moznosti--->background audio ), ale ty pises, ze nemas tak to fakt nechapem
mimochodom vysiel update v Cydii utilitky zToggle, ktora umoznuje zapinat a vypinat multitasking a wallpaper na iPhone 3G/iPod 2G a novy update prinasa moznost vypnut multitasking a wallpaper aj na iPhone 3GS/4