Pantani | úte črc 05, 2011 10:51 am
Navigon mě včera definitivně zklamal. Chtěl jsem se vymotat z Vídně, ale to, co předváděl, to byla doslova tragédie. Honil mě uličkama a nutil odbočovat naprosto nesmyslně, místo aby mě při dálkové trase hnal po velké silnici. Vrcholem byla akce, kdy mě prohnal někde mezi místníma domečkama se zahrádkama, sídlištěm ven z města. K cíli to sice nakonec vedlo, ale bylo to příšerný! A vymlouvat se na dopravní zácpy nemožno, protože mě stejně těma zácpama honil. Nepomáhalo přeprogramovat ho na jiný cíl (chtěl jsem směr Brno/Mikulov). Naprostým vrcholem bylo to, že když jsem se konečně vymotal z města přes místní "zahrádkářský kolonie" a děravý cesty a najel na dálnici A5 směr Brno, on vesele pokračoval dál navigací po místní landštráse a ignoroval naprosto kudy jedu. Z původní trasy po okreskách jsem mu totiž samozřejmě sjel na dálnici jakmile to bylo možný. Otřes!!
Tohodle už se tu napsaly tuny, ale já to napsat musel znovu.
Pozitiva: iPhone ve Vídni pod stromama a vysokejma barákama udržel fix naprosto bezchybně a byl přitom v držáku na přístrojovce. Navigon mě nakonec vyvedl z města (velký úsměv)
edit: moje celková zkušenost je tedy zatím taková, že pokud jedete po velké silnici a držíte se dálkových tras, tak navigovat docela dokáže. Jakmile jste ale ve větším městě a musíte se na něj spoléhat bo to tam neznáte a/nebo dokonce zabloudíte, žene vás s největších klidem naprosto nesmyslně