Dobrý, jsem rád, ale stejně mi vrtá hlavou, jak je to možné. Stalo se to někomu z vás ? Znáte příčinu ?Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Dobrý, jsem rád, ale stejně mi vrtá hlavou, jak je to možné. Stalo se to někomu z vás ? Znáte příčinu ?

Ale je možná lepší že nic rozumnýho neřeknou ať maj čas na vývoj
Ani neviete, ako rád to počujem, resp. vidím napísané. CoPilot to riešil tak, že namiesto update v8 vydal nový software v9 a bolo ho treba nanovo kúpiť ako novú aplikáciu.venousek píše:Tato verze bude jako free update s ...

iPhone 5c 16GB
iPad (3rd gen.) 32GB
Apple TV (3rd gen.)
Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
venousek píše:...bude možnost si jednorázově formou In-app purchase předplatit službu Fresh Maps, tedy čtvrtletní aktualizaci map tak, jak mají možnost uživatelé jejich PNA.
http://www.navigon.com/portal/int/uebernavigon/presse/artikel/110905_StrategySmartphone.html píše:NAVIGON introduces the next generation of smartphone navigation apps for various platforms: map updates, similar to the “NAVIGON FreshMaps” concept and “NAVIGON MyMaps” are therewith available for the first time, allowing users to update their maps regularly according to their individual needs. By separating the application and the map, updates can be downloaded faster. A new operating concept makes navigation even easier and more intuitive.

ls8 píše:Takže aktualizace map už nebudou zdarma, ale budou se platit formou předplatného?

iPhone 5c 16GB
iPad (3rd gen.) 32GB
Apple TV (3rd gen.)
Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD

ked si to clovek osaha sam

Ronin píše:Na iOS aktualizaci prave stahuju, v popisu je napsano, ze zmensili backup do iCloudu a pro importovane POI, settings, history, favorites, travel book.
To je vse.

venousek píše:Navigon z nové verze odstranil POI a chce za ně zaplatit dalších 10 EUR!

Pantani píše:Já možná taky. Navíc, když TT začíná v ČR podporovat HD Traffic (ale zatím podle mýho nic pro iOS!! - aspoň zatím). Ale zatím asi spíš spekulujeme, že?

tvosi píše:...ale navigon me uz nekolikrat v posledni dobe vypekl s navigovanim...
a z toho plynoucích problémů), ale tohle je asi to nejpodstanější. Bohužel to nevyváží ani určité klady (zase za všechny - kombinace čísel popisných a orientačních).

Že by se podle toho vůbec nedalo jezdit netvrdím, ale je to každého volba čím si bude komplikovat orientaci při řízení auta.
). Polní a lesní cesty a stezky mě neberou, nejezdím tudy autem (preferuji rozumnou trasu po silnici). Kilometry mapy před sebou a i vedle sebe mi při řízení taky nechybí. 3D povrch, to je hodně velký výsměch realitě, a to včetně zkreslování poloměru (nebo spíš "narovnávání") zatáček.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé