Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Tea Racer píše:Dyt jo Golfe, ty si žij ve svém světě a nám nech ten nás. Ona každa navigace má slabé místo a když bude každy chtit tak najde misto kde jinou navigaci ztrapni, jinde to je naopak...
Golf píše:Tak pokud jsi toho názoru, že ti beru tvůj svět, tak to mě opravdu mrzí a doporučuji ti si to pořádně přečíst... Jasně píšu, že je věc každého, co bude či nebude používat. A ani nikoho nenabádám, aby Navigon vyhodil a že se podle něj nedá jezdit. Jenom jsem na rozdíl od "někoho" své tvrzení o nejhorší (především grafické) přehlednosti opřel o názorné porovnání screenshotů z jiných navigací, které je víc než tisíce slov...
Já sám používám TT a sem tam Dynavix, ovšem to mi nebrání např. uznat ten fakt, že iGO a jeho navigace v pruzích a návěstní cedule můžou být pro všechny ostatní příkladem toho, jak by to mělo fungovat, Navigon pro iDevice že je nejvybavenější software v této oblasti a že TT je oproti ostatním graficky primitivnější a jednodušeji vybavený... Fakt, že každou navigaci jsem schopen na něčem nachytat a že žádná není stoprocentní, to už jsem tu psal sám několikrát a hodně dávno, už v iPhoním navigačním pravěku
Maki > a to nás máš za blbce? Možná to tak nastavené někdo opravdu nemá, faktem ale je to, že to pomůže pouze částečně (to by muset NavTeq ty polní a lesní cesty označit jako nezpevněné, místní, účelové a nenechat jim status jiných silnic).
Maki píše:Tak si dejte v Navigonu mistni a ucelove komunikace zakazat a nebudete jezdit po polnich cestach.
Tea Racer píše:..... Když Rekne Golf je to neprehledné, my s tim nemusíme prece souhlasit...
barberry.pha píše:.....Jinak ta moznost vyberu ze tri tras pred zahajenim navigovani mimmax vyhovuje, jeste kdyz si muzu prohlednout kudy ta cesta vede.......a zvyk je zelezna kosile
Maki píše:Tak si dejte v Navigonu mistni a ucelove komunikace zakazat a nebudete jezdit po polnich cestach.
Pantani píše:...... uznávám, že v TT je ten náhled trasy určitě lepší, to co má N je v prvotním náhledu slitý a je to k ničemu.. ..Navigonní "navigování" po polňačkách mi přijde jako výrazně větší průšvih......
venousek píše:Je to chyba iPhone 4s, o které Navigon ví. V updatu, co vyjde v listopadu to bude opravené.
branok píše:Hadam necakas, ze autori navigacii budu podporovat update map zadarmo do konca tvojho zivota?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé