[*] NAVIGON

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

havran66 | čtv lis 17, 2011 2:15 pm

Re: [*] NAVIGON

Tea Racer píše:Me to aktualizaci nenabidlo, zkousel jsem to ted. Jestli se to da stahovat dle statu, tak to je parada! Jinak to bylo hode velke :-)

Pokud jsem to dobře pochopil, tak ta aktualizace je jenom pro 3GS a novější. Blbý ale je, že když si koupím IPhone 4S, tak si budu muset koupit i tuhle aktualizaci, protože jinak mi nepůjde Panorama wiew :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar SteveJSF | čtv lis 17, 2011 2:43 pm

[*] NAVIGON

Aktualizaci jsem stahl a nasledne i vsechny mapy. Vypada to, ze to slape bez problemu.

Co se tyce noveho zpusobu aktualizace a samostatneho stahovani map, asi mi to driv vyhovovalo vic - proste se to natahlo do iTunes a pak jsem to synchronizoval do iPhonu (nebo na wifi rovnou do iPhonu). Takhle jsem si nainstaloval update a vypadl z domu, kdyz jsem zjistil, ze jsem bez map. Ale to je detail. Pameti mam dost, mam to v iPhonu vsechno. Pokud chce nekdo setrit misto a mit tam jen okolni staty, tak mu tohle urcite vyhovuje a mne to az tak nevadi, takze budiz vam prano.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Petrt | čtv lis 17, 2011 3:38 pm

Našel jsem jednu zásadní chybu (pro mě) - v předchozí verzi při 3D navigaci stačilo tapnout do obrazu a objevila se 2D mapa s možností libovolného posunu v mapě. Nyní je volba pohledu na mapu (2D/3D) svázána, tj. při 3D navigaci je i náhledová mapa 3D (pomalé a nepřehledné) a opačně.

Edit: nezdá se vám Navigon pomalejší ? Mně při pohybu v mapě ano.
Naposledy upravil Petrt dne čtv lis 17, 2011 6:27 pm, celkově upraveno 1
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

dmi | čtv lis 17, 2011 3:49 pm

Muzete prodim nekdo mrknout, jestli Vas Navigon dokaze dovest do brnenske Olympie? Ja ji nemam od zacatku ani v bodech zajmu, ani ulice "U dalnice" chybi.. Nejdriv jsem na to kaslal, ale ze to ani po dvou letech nedoplnili je divny.. Nebo hledam spatne?
Host
Host

Uživatelský avatar GinBook | čtv lis 17, 2011 5:09 pm

Ulice U Dalnice je. Ale vyhledavani ji nezna. A bod zajmu taky neexistuje. Hold si tam musis tapnout jako cilove misto a ulozit do oblibenych.
Host
Host

Pantani | čtv lis 17, 2011 5:39 pm

Byl jsem to vyzkouset: stale trva na jim zvolene trase pokud sjedete, stejne jako predchozi verzi - beze zmeny. Kdyz uz, tak chce, abych se otocil v ulici, kam jezdej traktory. A stalesi neumi zapamatovat kam chci posilat vystup pokud pouzivam HF sadu v aute a chci zvuk posilat do iphonu. Takze stary chyby v novym systemu pretrvaly :-/
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

kangz | čtv lis 17, 2011 6:37 pm

ako sa zbavit nepekeneho cerveneho cisla na ikonke EXTRAS? totalne mi to tam vadi :( :evil:
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv lis 17, 2011 6:38 pm

havran66 píše:Pokud jsem to dobře pochopil, tak ta aktualizace je jenom pro 3GS a novější. Blbý ale je, že když si koupím IPhone 4S, tak si budu muset koupit i tuhle aktualizaci, protože jinak mi nepůjde Panorama wiew :(

Aha, tak to mám smůlu :(
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

richard2 | čtv lis 17, 2011 7:31 pm

kangz píše:ako sa zbavit nepekeneho cerveneho cisla na ikonke EXTRAS? totalne mi to tam vadi :( :evil:

Otevři jednotlivé nabídky a číslo zmizí
iPhone 1.1.2 OOB -> HTC Diamond -> Asus P565 -> HTC TP2 -> iPhone 4 16GB -> iPhone 5 16GB -> BlackBerry Passport
iMac 21,5"
iPad 3 32GB 3G
Apple TV
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

venousek | čtv lis 17, 2011 8:15 pm

[*] NAVIGON

Našel někdo v update ovládání iPodu?
Host
Host

Uživatelský avatar cuting | čtv lis 17, 2011 8:16 pm

Tea Racer píše:
havran66 píše:Pokud jsem to dobře pochopil, tak ta aktualizace je jenom pro 3GS a novější. Blbý ale je, že když si koupím IPhone 4S, tak si budu muset koupit i tuhle aktualizaci, protože jinak mi nepůjde Panorama wiew :(

Aha, tak to mám smůlu :(

Blbost, není to pravda. Nainstaloval jsem na 4S a nic jsem neplatil. Panorama wiew je potřeba stáhnout nově, ale kdo toto koupil v minulosti k predešlým versím, nic neplatí, tento doplněk se chová stejně, jako opakovaně stažená již jednou koupená jakákoliv aplikace. :)
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv lis 17, 2011 8:55 pm

Ale my se nebavili o panorama3D ale o tom že cely tento update na 3G proste nedám. iPhone ho proste ignoruje ten update, tak to je asi pravda.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar haasteren | čtv lis 17, 2011 9:00 pm

[*] NAVIGON

dmi píše:Muzete prodim nekdo mrknout, jestli Vas Navigon dokaze dovest do brnenske Olympie? Ja ji nemam od zacatku ani v bodech zajmu, ani ulice "U dalnice" chybi.. Nejdriv jsem na to kaslal, ale ze to ani po dvou letech nedoplnili je divny.. Nebo hledam spatne?

U dalnice normalne je uz od zacatku a jde i normalne navigovat , jen je nehledej pod mestem Brno , ale Modrice kam spravne patri.... Takze tam je ten problem.

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv lis 17, 2011 9:14 pm

Udelali to stejne jako u navigace iGo, a to ze je minimalne verze fw 4.3 :(
Takze po updatu se to na 3G nenahraje.

Takze pro uzivatele iphonu 3G Nedelat Update!!!
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv lis 17, 2011 9:30 pm

To se mi opravdu nelíbí, zaplatil jsem takové penize a nemuzu mit update :(

Moderator fóra
Moderator fóra

appa | ned lis 20, 2011 4:38 pm

verzia 2.0 - nič prevratné na to, že je to úplne nová verzia. Dokonca nemá ani niektoré ovládania ako staršia verzia napr. ovladanie iPodu priamo z displeja navigácie, priame vytáčanie tel. čísla z aplikácie (predtým modré číslice), ak si  zvolíš detail POI (záujmového bodu), dokonca ak si zvolíš displej na šírku, číslo telefónu sa tam ani nezmestí. Škoda, nie som sám čo očakával niečo viac a nie ešte menej.

1dream24 | úte pro 06, 2011 3:34 am

caute, neviete mi niekto povedat ako v novej verzii zapnem pocas navigovania ipod? Nikde ale fakt nikde to neviem najst, ci k tomu treba multitasking? (-mam ho vypnuty cez myos) Ako mam najst ipod v novom navigone, dlha cesta bez hudby je hruuuza :( :D diky za pomoc
Host
Host

Uživatelský avatar mikis.m.s | úte pro 06, 2011 6:45 am

Nastavení>zvuk>režim iPod
iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

venousek | úte pro 06, 2011 7:30 am

[*] NAVIGON

V aktuální verzi ovládání iPodu není, přidají ho v další verzi.

Jak vám český TTS hlas hlásí pokyn Jeďte rovně? Mě Jete rovn, chybí ď a ě...
Host
Host

1dream24 | úte pro 06, 2011 3:15 pm

diky za skoru odpoved ;) ..to nastavenie to som nasiel, ale neda sa to zapnut pocas navigovania (to je to co neviem najst) ale ako pisal venousek asi to tam ani nie je, snad v tej novej verzii ..kazdopadne dik esteraz
Host
Host

jerrrrri | pon pro 12, 2011 6:59 pm

Ahojte, jsem novým vlastníkem iphonu 4gs a chci si koupit navigaci.Uvažuji o Navigonu nebo TomTomu. Dokážete mi poradit, pro kterou se rozhodnout? Navigon je o 10EUR dražší,ale to neřeším. 95% mých cest je po ČR. Předem moc děkuji
Host
Host

Uživatelský avatar vbruno | úte pro 13, 2011 8:27 am

Já musím bohužel říct, že po updatu Navigonu na 2.0 je to snad horší než lepší. Nevím jestli je to tím, že ho používám dlouho, ale nějak mě přestal bavit. Jen pro inspiraci, stáhnul jsem si po delší době IGO CZ SK, které jsem kdysi koupil ve slevě za 15 éček. Tehdy to neumělo skoro nic, ale dneska? Musím říct, že co do možností je to podle mě jedna z nej Navigací. Přehledné, rychlé a krásně zpracované menu, spoustu inteligentních voleb... super.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar cuting | úte pro 13, 2011 9:15 am

A umí IGO čísla popisná všude, kam jedete ? Právě to já osobně považuji za nejdůležitější, ne jen ve velkých městech , ale všude, kam jedu. To je myslím nejvíce podstatné a i když nejsem žádný znalec navigací, nepoužívám navigaci až tak často, tak když někam jedu, nechci se dostat na cíl cesty někde uprostřed ulice, ale ke konkrétnímu domu. A to zatím uměl jen Navigon a také český Dynavix. A to iv malých vesničkách .Nestojím o jakékoliv omalovánky, chci dojet tam, kam určím.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Džanek | úte pro 13, 2011 4:27 pm

Umí. Města jsou v databázi iGO a čp ve vesnici se spolehlivě najde pomocí google vyhledávače.
Jinak dle mě je iGO nej navigace, to sem ovšem už nepatří, tak sry za ot.
Host
Host

Uživatelský avatar Petrt | úte pro 13, 2011 7:21 pm

Prosím, mohou majitelé iP4 napsat svůj dojem na rychlost Nav 2.0 ?? Mně se zdá pohyb po mapě (když hledám cíl či prohledávám okolí trasy) výrazně pomalejší než předchozí verze. Jak trouba musím přepínat mezi 2D a 3D mapou, což na efektivitě taky nepřidá :-(

Jinak jsem čekal, že obchvat Nitry už bude v posledních mapách zavedený :-(
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

Hozy | pon led 02, 2012 7:01 pm

Chtěl bych se na něco zeptat. V Autě používám HF Parrot CK 3100, která funguje přes BT.
Zajímalo by mě jestli se dá propojit nějakým způsobem Navigon - hlasové navádění právě přes BT a Parrot do repro Auta.
Nevíte někdo jestli tato možnost existuje, má s tím někdo zkusenosti?
Díky za info
Host
Host

maza21 | pon led 02, 2012 7:43 pm

Parrot som bezne s Navigonom pouzival. Nemal by byt ziadny problem.
Host
Host

Pantani | pon led 02, 2012 9:22 pm

Ja teda Parrot nemam, ale dle mych zkusenosti bych rekl ze bude naopak trochu obtizny Navigonu rict, aby to do tech repraku nebo hf sady neposilal
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

beno78 | pon led 02, 2012 9:35 pm

S novým Navigonom som spokojný až na jeden detajl, ktorý tu nikt nespomenul a teda to bude asi iba môj problém - žerie mi baterku jak hovädo :-D
Je to asi ale tým že lepšie chytám signál GPS. Predtým mal môj iP problém so signálom a teraz ho drží bez problémov, len baterka sa rýchlejšie míňa :-)
Má niekto podobný problém???
Host
Host

Uživatelský avatar dawe73 | pon led 02, 2012 9:38 pm

navigace VŽDYCKY žrala baterku "jak hovädo" :)
klid, nemáš žádný problém....
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Pantani | pon led 02, 2012 9:39 pm

Neprijde mi ze by to zralo baterku vyrazne vic, nez starsi verze...
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

beno78 | úte led 03, 2012 12:20 am

tak to bude tým iOS 5.0.1 ... ako som ho nahodil tak mám lepší príjem GPS ale na úkor výdrže baterky. Je možné že Navigom s tým teda nemá naozaj nič spoločné :-)
Host
Host

Hozy | čtv led 05, 2012 8:47 pm

vratím se k tomu Parrot a Navigon, mátě někdo zkušenost jak to propojit a jestli to jde? to že by to mělo fungovat mi moc nepomáhá. Ví někdo jak na to? Normálně to Navigon do HF opravdu neposílá. Díky
Host
Host

Uživatelský avatar haasteren | čtv led 05, 2012 9:00 pm

[*] NAVIGON

Mam bluetooth v aute a zvukz navigonu normalne jde do radia. Pres BT poustim muziku z IP a jakmile se neco deje v navigonu stisi music rekne co potrebuje a jede dal ... OS 5.1

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv led 05, 2012 9:44 pm

Navigon, kopíruje skvele politika apple, takže dalsi update mi už nepodporuje FW na iOS pro 3G. Takže mé dozivotni updaty se srazily do jednoho roku, no super. Ale iTunes mi stale otravuje že vysla nova verze. Když ji ale stahnu, ona se pochopitelne nenainstaluje, jelikož mi to nepodporuje FW. Ale kdybych delal restore, nebo proste ji chtel nainstalit do meho IP, tak to tu novou verzi odmítne, je to tak? Takže asi neaktualizovat v IT ne? Ta nová verze co mi nabízí IT má 45MB...

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv led 05, 2012 9:47 pm

[*] NAVIGON

Ta nova verze ma 45MB, to je app, ta se nainstaluje a pak v ni jeste musis stahnout nejaky balicek a pak mapove podklady zemi kterych chces, takze nemusis mit v ip celych 2GB mam ale treba jenom 700MB, coz beru jako plus a nove ovladani se mi taky libi.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv led 05, 2012 11:14 pm

Ano to by bylo super, ale píše se tu prave ze nepodporuje FW 4.2.1. a nižší, jako update mi to bohužel nenabidne. Mam Navigon Europe, plus panorama view.

Moderator fóra
Moderator fóra

havran66 | pát led 06, 2012 11:41 am

Hozy píše:vratím se k tomu Parrot a Navigon, mátě někdo zkušenost jak to propojit a jestli to jde? to že by to mělo fungovat mi moc nepomáhá. Ví někdo jak na to? Normálně to Navigon do HF opravdu neposílá. Díky

Navigace ti přes to hansfree nepůjde. HF by muselo umět profil A2DP a to myslím tebou zmíněný Parrot neumí. To znamená, že přes hansfree ti půjde akorát telefonovat.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hozy | sob led 07, 2012 10:40 am

Díky Havrane za odpověď , sice si nepomůžu s HF ale vím na čem jsem a co k tomu případně potřebuji. Díky moc
Host
Host

sysel | ned led 08, 2012 4:15 pm

Zdare,muzete mi poradit kde nastavim trasu mezi dvema body?
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Navigace pro iPhone