Barberry.pha | úte led 10, 2012 11:00 am
to Tea: ale nezlob se na me, ale to ze sis Navigon koupil a pouze pul roku byl podporovan na 3G neni jich problem, kdyby sis ho koupil drive tak ti sel rok, to bys to taky resil? Navigon po updatu se docela dlouho nacita i mi na ip4, takze bych chtel videt jak by zvladalo 3G, a prave proto to asi radeji odstrihli protoze by to na 3G mohlo padat a kdo by za to mohl? Navigon, stejne jako meli odstrihnout 3G uz u fw 3x a fw 4 nemeli vydavat, jaky byl kolem toho humbuk ze je to pomale atd, a kdyby to apple udelal tak by bylo zase place proc uz to neni na 3G, je to porad dokola, 3G je 4 roky stary model, takze se smirte s tim ze novejsi updaty nekterych app uz na neho nebudou, napr s duvodu ze by to nemuseli zvladat, a opravdu je jedno jestli VY ten model mate koupeny rok nebo dva.
Navigon ti zustane vazany na apple id, takze s novejsim modelem iphonu ti zase pujde, takze nevim co se porad resi, mas 4 roky stary model a nikdo ti nerika aby sis za 16 tisic kupoval novy, kup si klidne za polovinu nejakou strasi ip 4 a budes spokojeny.
Sorry za OT post ale to reseni porad dokola jak Navigon udelal update pouze pro fw 4.3 a vyse uz me nebavilo a jak majitele 3G (4roky stary model) porad resi co jim uz nejde a proc, s porovnanim s jinymi OS je takova podpora Applu a vyvojaru luxusni!
Koupil jsem 3G v dobe kdy jeste nebyla ani řeč o 3GS. Nemel jsem jediné tušení že mě takhle odstrihnout. Nevyhazoval bych penize za navigaci, radeji bych si koupil samostatnou. Nejde mi o nové fičurky v Navigonu, jde mi o to že lživé řeči o doživotním free updatu jsou opravdu lživé. Já neberu model od te doby kdy vyšel, ale kdy jsem si ho koupil. Je to logické. Od té doby mi také začala běžet záruka. Tea
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi