Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Grrrr

Tam, když nastavíš, odkud ma telefon (všechen zvuk z něho) hrat, tak podle toho to take hraje. S A2DP jsem si take moc nerozuměl, rozčilovalo mne to samé, co tebe. Proto jsem koupil ten aktivní držák TT , který má svůj reproduktor. Telefon mám spárovaný s BT v autě, takže zvuk přijatého hovoru mi jde automaticky do repro auta, ale povely navigovani jdou z repro držáku TT, ve kterém je telefon usazený. Má to dvě podmínky - aby NEBYL telefon sparovaný s držákem přes BT a aby ani ten držák NEBYL spárovaný přes BT s autem. Prostě aby oboje bylo "natvrdo" . Pokud by byli spárované, tak se budou hádat s BT v autě. Takto posadím telefon do držáku, nastavím v iPodu výstup zvuku repro držáku a je pohoda. Rádio hraje, telefony jdou přes HF BT do repro auta, ale navigování jde z repro držáku, a to i během telefonování.

haasteren píše:Fresh maps na IPHONU na kolik mesicu si to clovek kupuje nemuzu nikde info najit ? Na bezne navgaci je to na 24 mesicu ... Nasel jste nekdo toto info ?

)

.
Až tolik to nesleduji,koupil jsem je před časem za myslím 28 usd.Ale i tak si nemyslím, že by současná cena 38 usd byla nějak závratná částka. Navíc mivá Navigon několikrát do roka výrazné slevy na aplikaci. A možná se mýlím, ale možná se to dá "obejít" tak, že app smažete z telefonu i z počítače a opakovaně ji stáhnete zdarma v poslední versi a tím i s posledními mapami. Ale to jsem nestudoval,nemám potřebu, takže jen spekuluji. 

Jsou i lidé, kteří respektují pravidla i práci jiných a nehledají s duchaplnými nadávkami něco "zadarmo". Ale souhlasím, máš volbu, využij ji. 

tvosi píše:treba v tom ze navigon 2.x je pouze pro 3Gs a vyssi?!

"
cuting píše:Nevidím na tom vůbec nic špatného. Navigon dával aktualizace zdarma dlouhá léta, prakticky od začátku...............

barberry.pha píše:Vice lidi? A to vsichni to maji nahrano na 3G, ktery neni podporovany a nejdou jim mapy? Nebo to je vseobecny problem? Je to i u podporovanych zarizenich?
A proc myslis ze po dalsim updatu to pujde? Asi to muzou mit nejak blokle primo v app, sice ji nahrajes, spustis i na nizsim fw nez je podporovany ale pak to zkratka nenacte mapy.
A aby ses drive nedockal noveho iphonu nez dalsiho updatu Navigonu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé