Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iPhone 3G 8GB, 3.1.3 JB, T-Mobile
iPhone 4S 16GB, 6.1 JB
jozef píše:CZ (čeština): V adresari en.lproj nahradte subor Gui.strings tymto...

iPhone 4S 16GB, 6.1 JB

jozef píše:Skús to zmazať cez (SSH, WinSCP). Nájdi si adresár kde je aplikácia nainštalovaná a zmaž si súbory s koncovkou "map" pre príslušnú krajinu. Malo by to ísť.
Ja som použil nasledovný postup:
Je to velmi jednoduche. Ipa subor, ktory obsahuje navigaciu si rozbal pomocou WinRaru do zlozky NAVIGON.app. Táto složka bude obsahovat súbory s koncovkou "map" - ku každej krajine je jeden takýto súbor. Teraz stačí zmazať mapy krajín, ktoré nechceš. Potom po odinštalovaní NAVIGONU cez iTunes si prenes novú zložku NAVIGON.app do Applications a nastav práva. Overené, funguje. Toto nie je žiadny WAREZ, návod je pre tých, ktorí si aplikáciu kúpili cez iTunes. P.S. Už je k tomu aj čeština

iPhone 4S 16GB, 6.1 JB

juramac píše:...Cely program ma 1,6 giga...

andrejkovo píše:aha sorry...ale keď tu ktosi pisal o IPA tak mu to hned zamkli že ipa = warez !

!_UK@$ píše:juramac píše:...Cely program ma 1,6 giga...
Spíš ta ipa má 1,6 giga, v iPhonu to prej zabírá přes 3 GB, což je z 7,01 GB docela dost

milford píše:
LosGalacticos: musíš počkat, píše to že v tuto chvíli nemá / nenalezl žádný gps signál, nech jej chvíli běžet s výhledem na oblohu, max do minuty Ti to najde signál (u mne cca do 10-15s)

creck píše:jak tenhle clovek muze byt ,,senior,,

jozef píše:CZ (čeština): V adresari en.lproj nahradte subor Gui.strings

Varel69 píše:Nevím jestli se to tu už objevilo, ale našel jsem dost velkou vadu u navigonu. A to tu že v menších obcích a vesničkách mě to občas hází do jednosměrek a zákazu vjezdu. V Praze se mi to zatím nestalo ale na vesnici už docela často....

iPhone 5c 16GB
iPad (3rd gen.) 32GB
Apple TV (3rd gen.)
Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé